reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Fotolza humorek dziś w miare,niejest zle:))Ślubny wczoraj napisał że dziś przyjdie do dzieci o 16,no jestem ciekawa czy znów okaze sie palantem:(

My własnie jemy sniadanko i niedługo na zakupy lecimy:)

reklama
witam, ostatnio mało mam czasu - Jula jest przeziębiona i ząbkuje, czyli jak nie śpi to cały dzień prawie u mnie na rękach :-(
pozdrawiam Bydgoszczanki w ten chłodny jesienny dzionek :-)

hej,

koresponduje właśnie ze środka remontu :-) mały pojechał do cioci na służbę na kilka godzin a ja przyjechałam bo potem mi dzwonią i się pytają co i jak ma być. jakieś postępy juz są, w kuchni na ścianie wiszą nawet 4 płytki już. Gdyby nie ta cholerna firma, przez którą zamówiłam wannę to łazienką już by była na tip top a tak dostawa ma byc w czwartek ... wrrr

Karcia,

głowa do góry, nie zmienisz jego beznadziejnej postawy, no ale niestety musisz odgrywać trudną rolę przed dziećmi, chociaz one już dawno pewnie czuja, że coś jest nie tak.

słonecznego dnia ! :-D

Firmy.. ech.... teraz chyba coraz gorzej na dobra trafić, a niby konkurencja duża.

Patrze za okno to chyba ciepło sie robi, super.........
Miałam dzis zamiar kwiaty poprzesadzać bo wołaja o to, ale jakoś chyba czasu nie znajdę i przełożę na jutro he...

Klucze się na razie nie znalazły :( Wywiesiłam ogłoszenie i liczę na cud.
Szczerze mówiąc to jeszcze nawet mężowi nic nie powiedziałam. Wściekła jestem okropnie na swoją bezmyślność - ale w ogóle mi ostatnio nic nie wychodzi więc nie wiem czy jakaś zła passa czy... jakaś obniżona koncentracja. Mam nadzieję, że to wszystko złe szybko przeminie.

Madziara 100 lat dla AGATKI, buziaczki ogromne, duzo zdrówka i samych słonecznych dni:tak::tak::tak:

przykra sprawa z tymi kluczami, może jednak pomyślcie o zmianie zamków:sorry::confused2:,

a my owajamy sie z nową sytuacją:tak:, mały zadowolony z niani, bo nie rzuca sie na mnie w drzwiach;-), tylko ładnie się wita np. "teść mami":-D, troche mi ciężko, bo muszę się nauczyc organizować lepiej popołudnie:tak:, ale fajnie jest w pracy:-)

FotoIza, Twoje zdjęcia sa naprawdę ładne:tak:, ja tez lubie robic zdjęcia, a jeszcze bardziej je gromadzić:-D:-D:-D, robię odbitki od kogo sie da:tak::-D

Karcia przytulam cię;-)

Agnes, chyba jestes zadowolona z przebiegu remontu (nie licząc opóźnienia):confused2:, moze wrzucisz potem jakies fotki i pochwalisz sie swoim mieszkankiem:confused2:

Ola zdrówka życzę:tak:

witam wieczornie:))
byłd dziś mój slubny:)))zajął sie dziecmi nawet spokojnie ze mną rozmawiał.Mam nadzieje ze częściej bedzie maluchy odwiedzał.

Madziara STO LAT DLA CÓRCI !!!

reklama
Agadka WSZYSTKIEGO NAJ...LEPSZEGO!!!

Ewelina fajnie że mały zadowolony, teraz ponoc trudno o dobrą nianie. Ty wróciłas do starej pracy czy masz cos nowego?

Karlocia może mąż cos przemyslał, oświeciło go i przypomniał sobie że ma dzieci, zycze Tego!

Do góry