reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Reni cichutko siedzi,czyzby ja zostawili na porodowce??? Czekamy nawiesci i trzymamy kciukasy :-)

A u nas nadal katarki,Wika od wczoraj goraczka prawie 38st :szok:...taka pogoda ladna i te wiry grasuje co to bedzie za miesiac.....:no:

a za miesiąc to nie wiem co będzie ;-) mnie boli gardło od wczoraj :crazy: i do tego mnie jakby nerki pobolewają ... sama jestem z dzikusem w domu i nie ma jak spokojnie wyleżeć, żeby ten ból minął ...

Renifer,

trzymamy kciuki jakby co ! :-)

jeszcze nie zaczęła się ta brzydka jesień a tyle choróbska wokoło:wściekła/y:, nas tez jakis wirus złapał żołodkowo-jelitowy:baffled:, oby małego mineło łukiem:sorry2:

Reni trzymamy kciuki:tak:;-)

zdrówka dla wszystkich;-)

Zdrówka wszystkim chorowitkom!!!
U nas dziewczyny zdecydowanie lepiej, chociaż małemu znowu z nosa leci ale nic dziwnego jak się na bosaka biega. On papci nie uznaje - wytrzymuje w nich 10 minut a ostatnio ściąga sobie skarpety i biega na boso po domu, a to wcale za ciepło już nie jest - zwłaszcza na kafelkach.

witam was prawie przed weekendowo:-) ja jeszcze w dwupaku ale widzę że renifer postanowił się jednak pożegnać z ciężarówkowaniem:)
zaglądam tu do Was prawie codziennie ale na pisanie już nie starcza sił bo moja córeczka jest chyba wrogiem komputera tak bardzo się pręży jak tylko siadam przed monitor:-)
Życzę zdróweczka wszystkim chorowitkom małym i dużym.
Miłego wieczoru

Myha,

może jakąś leżankę musisz mieć przy komputerze ? ;-) wtedy będzie jej odpowiadało :-D

Madziara,

hmm, może to początki fascynacji nudyzmem ? :-p Iguś akurat rzadko ma ochotę kapcie ściągnąć, on raczej przypomina o ich zakładaniu, a do mnie dziś rano mówił, że mam okulary założyć :-) troskliwy że hoho

umieram z ciekawości co tam u Renifera :rofl2:

spokojnej nocy

reklama
Do góry