reklama
arabella
Mamy październikowe 2007
Coś się Renifer nie odzywa
Bo na porodówce!
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Reni cichutko siedzi,czyzby ja zostawili na porodowce??? Czekamy nawiesci i trzymamy kciukasy :-)
A u nas nadal katarki,Wika od wczoraj goraczka prawie 38st ...taka pogoda ladna i te wiry grasuje co to bedzie za miesiac.....
A u nas nadal katarki,Wika od wczoraj goraczka prawie 38st ...taka pogoda ladna i te wiry grasuje co to bedzie za miesiac.....
a za miesiąc to nie wiem co będzie ;-) mnie boli gardło od wczoraj i do tego mnie jakby nerki pobolewają ... sama jestem z dzikusem w domu i nie ma jak spokojnie wyleżeć, żeby ten ból minął ...
Renifer,
trzymamy kciuki jakby co ! :-)
Renifer,
trzymamy kciuki jakby co ! :-)
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
jeszcze nie zaczęła się ta brzydka jesień a tyle choróbska wokoło, nas tez jakis wirus złapał żołodkowo-jelitowy, oby małego mineło łukiem
Reni trzymamy kciuki;-)
zdrówka dla wszystkich;-)
Reni trzymamy kciuki;-)
zdrówka dla wszystkich;-)
Zdrówka wszystkim chorowitkom!!!
U nas dziewczyny zdecydowanie lepiej, chociaż małemu znowu z nosa leci ale nic dziwnego jak się na bosaka biega. On papci nie uznaje - wytrzymuje w nich 10 minut a ostatnio ściąga sobie skarpety i biega na boso po domu, a to wcale za ciepło już nie jest - zwłaszcza na kafelkach.
U nas dziewczyny zdecydowanie lepiej, chociaż małemu znowu z nosa leci ale nic dziwnego jak się na bosaka biega. On papci nie uznaje - wytrzymuje w nich 10 minut a ostatnio ściąga sobie skarpety i biega na boso po domu, a to wcale za ciepło już nie jest - zwłaszcza na kafelkach.
witam was prawie przed weekendowo:-) ja jeszcze w dwupaku ale widzę że renifer postanowił się jednak pożegnać z ciężarówkowaniem
zaglądam tu do Was prawie codziennie ale na pisanie już nie starcza sił bo moja córeczka jest chyba wrogiem komputera tak bardzo się pręży jak tylko siadam przed monitor:-)
Życzę zdróweczka wszystkim chorowitkom małym i dużym.
Miłego wieczoru
zaglądam tu do Was prawie codziennie ale na pisanie już nie starcza sił bo moja córeczka jest chyba wrogiem komputera tak bardzo się pręży jak tylko siadam przed monitor:-)
Życzę zdróweczka wszystkim chorowitkom małym i dużym.
Miłego wieczoru
Myha,
może jakąś leżankę musisz mieć przy komputerze ? ;-) wtedy będzie jej odpowiadało
Madziara,
hmm, może to początki fascynacji nudyzmem ? Iguś akurat rzadko ma ochotę kapcie ściągnąć, on raczej przypomina o ich zakładaniu, a do mnie dziś rano mówił, że mam okulary założyć :-) troskliwy że hoho
umieram z ciekawości co tam u Renifera
spokojnej nocy
może jakąś leżankę musisz mieć przy komputerze ? ;-) wtedy będzie jej odpowiadało
Madziara,
hmm, może to początki fascynacji nudyzmem ? Iguś akurat rzadko ma ochotę kapcie ściągnąć, on raczej przypomina o ich zakładaniu, a do mnie dziś rano mówił, że mam okulary założyć :-) troskliwy że hoho
umieram z ciekawości co tam u Renifera
spokojnej nocy
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Madziara mój tak samo zdejmuje sobie kapcie, skarpery i chodzi na boso
myha, a ty też prawie na finiszu;-)
myha, a ty też prawie na finiszu;-)
reklama