reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
aniu ale Dawidek jest przystojniakiem tylko go schrupać.
Słodziutki oj będą się laski za nim oglądać.
A jaką ma super czuprynkę tylko pozazdrościć tej fryzurki.
Moja Dominika ma teraz takie długie włoski a ma juz 16,5m_ca

Rybcia nie ma sprawy, jak mi się uda, bo nie robiłam od podstawówki i teraz mi cos odbiło z tym szydełkiem
Ania śliczny synuś,do Ciebie chyba podobny;-) bo Maja raczej do taty:-) pewnie sie cieszy z braciszka?
Ignacy miał podobne włoski:-)(na foto miał 2 godz.)
dzis jedziemy na targi ogrodnicze po cyprisika, co bedzie udawał choinke na zewnatrz ( jak nikt nie zwinie )

ANIU mały królewicz jest piękny!!! ja też już chce!
SOPPANA mały Ignaś tez niczego sobie ;))

piękny dzionek mamy! chyba sie skusze i wyjde na dwór...

dzien dobry
Aniu przyjmij moje gratulacje!!!!Och jak sie cieszę ze jesteś juz po porodzie i z malutkim w domku.
Zycze przespanych nocy,i mnustwa uśmiechu.....

U mnie jak narazie wszystko ok
We wtorek ide od wasilewskiego na usg wiec juz doczekac sie nie moge.
Pozdrawiam wszystkie mamusie.

ps.Reniferku jak zdrówko???

soppana no to super jak by Ci się udało zrobic szaliczek dla Dominiki.Była bym wdzięczna.
Ignaś te ma super fryzurkę.
Dziś jest super pogoda na spacerek.
Ja zjem obiadek z Dominiką i lecę na spacerek.

reklama
WOMEN dobrze sie czuje - aż za dobrze... jutro minie tydzień od chwili, w której odstawiłam tabletki i ... nic!!!!!!!!!!!!! mały leniuszek z tego mojego synka... czuje jak rośnie we mnie i jak waży coraz więcej ;) w środe ide znów do mojej ginki i zobacze czy już ma 3,5 kg czy jeszcze nie....
powodzenia jutro u Wasilewskiego - podglądałam Cię na listopadzie bo długo sie nie odzywałaś i widziałam ze ostatnia Twoja wizyta u gina była kontrowersyjna... mam nadzieje ze Wasilewski rozwieje Twoje wątpliwości i wszystko bedzie ok. Daj znać jak tylko od niego wrócisz!!

dobranoc kobietki! jak tam choróbska? na pewno po pięknym, słonecznym weekendzie dawno o nich zapomniałyście!

Do góry