reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Mmm z dzemem taka Twoja buleczke...ale mam smaka:)

Olka jak Ty to znosisz;/?! Juz nie dlugo i tak do szpitala;) zdecydowalas sie jednka na miejski??

Od dwoch h mam wlosa w gardle,oszalejeeeeeeeeee zara,nie wiem juz czym przepchac;/ wrrrrrrrr

reklama
A jakoś daję radę, choć dziś to chyba przesadziłam. Z tego co wiem to 8 dzień po terminie trzeba się zgłosić więc przypada, że 12 będę musiała zawitać na Szpitalnej 19 :-)
Tak tak Miejski zostaje.
Jakie bułeczki mniam mniam jakieś pieczone ja też chcęęęęęęęęęęęęęęęę :-)

Noo w sumie nie masz wyjscia;)...masz gina w tym tyg jeszcze??

Mat spi,Wiki oczywiscie najlepsza zabawa na noc a ja spadam do wanny i na tv...

Spokojnej nocki.

A ja lecę pomyć podłogi.

8 dni po terminie trzeba się zgłaszać? Ja urodziłam 11 dni po terminie i wcześniej nawet na KTG nie byłam. Fajnie, że w miejskim, może trafisz na dr Jacusia S.

melduje sie :) chlopaki moje na 99% zdrowe... dadu malo kaszle nosek tez tylko z rana oczyszczam a caly dzien czysciutk. Adam juz super, ja tez niezle :) i to same inhalacje i witaminki pomogly :)

intensywnie szukam dzialeczki rekreacyjnej i nic sie ciekawego nie chce pokazac :/

Olka jak sie pojawisz na porodowce pytaj o położną Hanie - rewelacyjna babka :D

Ostatnia edycja:
Hejka
Nocnik dzień drugi. Póki co z sukcesami!

Aga sporo działek jest na sprzedaż, tylko w większości są to starsi ludzie i ogłoszenia wiszą na płotach i na tych tablicach informacyjnych. Musicie się przejechać pod te tablice. W weekend byliśmy u nas na działce, przy zajezdni autobusowej i tam np wisiało 5 albo 6 ogłoszeń i jedno w pobliżu nas na płocie. Myślę, że takie bardziej odległe to też bardziej ogłoszenia na tablicach jednak.

Na ktg raz w tygodniu miałam przychodzić no i właśnie wczoraj byłam, kazali się zameldować tego 8 dnia nie wiem dlaczego ale w niedzielę pójdę, akurat w niedzielę mój lekarz ma dyżur :-)
Aga super, że dzieciaki już zdrowe jak dobrze, że nie posłuchałaś tej dur.... baby!!!

Witam dziewczynki. Olka co dzień zaglądam a tu cisza u Ciebie, weź pogoń tą swoją dziewuszkę. Ja teraz jestem rzadko bo mamy remont w salonie korytarzu i kuchni więc armagedon:) A poza tym piękna pogoda więc chłopaki chcą na plac, na rowery itp.

Aga powodzenia w poszukiwaniach działeczki. A czy masz jakiś upatrzony rejon czy to jest ci obojętne? Spadam lulu bo jutro do pracy

reklama
najlepiej to bym chciala pusta gdzies nad wisla max do 25km od bydgoszczy ... ale ciężko o taką.
ROD moze byc pusta ale wolalabym wiekszą i gdzies w okolicach bydgoszczy. upatrzylam sobie w szubinie dwie puste dzialki rod obok siebie za 5500 tylko ze jak sa dwie odrebne bedzie problem formalny z ich polaczeniem i sie troszke waham ...

Do góry