reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

kasiula - ogolnie czuje sie ok, ale mecza mnie skurcze wiec musze uwazac bo szyjka bardzi krotka wiec ryzyko przedwczesnego porodu.

ale ja zajeta wyprawka dla mlodszego wiec szał zakupow mnie ogarnia :p oczywiscie przez net bo z domu nie wychodze zbytnio :p

reklama
U Aga to nie fajnie masz musisz chuchać i dmuchać na siebie, ale każdy tydzień przybliża cię do magicznego 38 tygodnia:-).
Kasiulka w taką pogodę to młody się przewróci a co dopiero starszy, jak byłam w szpitalu to leżała kobietka grubo po 80 która się przewróciła na chodniku i połamała żebra i stłukła płuca, mówię wam jak ona biedna cierpiała to szok.
Mam propozycję piszcie co robicie na obiad wtedy zawsze można się zainspirować bo mi to weny ostatnio do garów brak. Dzisiaj u nas był ryż zapiekany z jabłkami normalnie wspomnienie z dzieciństwa mniam

Aga,jeeeszcze troche...;)

Mucha,ja mialam klopsy mielone w sosie pomodorowo-paprykowym:) Wiki z ryzem,Mati z makaronem a my ziemniakami;)

Ja do 14 jeszcze mialam power ale od 14 to juz "nie zyje";/

mucha ale narobilas mi apetytu tym ryzem z jablkami :)

ja dzisiaj kurczaka w papryce robilam i groszek z marchewka:)

ja jeszcze min 5 tygodni musze wytrzymac zeby "bezpiecznie" rodzic :)

reklama
Zazdrosze jak Wam, że dzieciaczki tak szybko ida spac..... moja jak widac po mnie taki "nocny marek" :-) :-)i jeszcze nie spi choc garuje w łóżku !

Pogoda jak dla mnie potworna i od niedzieli głowa boli, tylko dziś już z drugiej strony wiec powoli idzie ku końcowi :tak:

Do góry