reklama
No po zmianie dla rodziców, których dzieci zostają do 16 lub dłużej to już jest wyższa cena niż była, ale jeśli krócej to maja nawet korzystniej, bo w razie każdej nieobecności czy wczesniejszego odebrania dziecka dostajecie zwrot zapłaconej kasy. I jeśli jest trudna sytuacja to z składek rady rodziców można być zwolnionym lub płacić dużo mniej, bo jest to dobrowolna kwota. No i tak jak dziecko zostaje tylko do 13 to płaci się tylko za śniadania i z tego co widzę u siebie to wychodzi max.40zł, chyba że stawka żywieniowa jest zawyżona. Wiem, że dla pracujących to krótko, ale coś za coś - niestety taką mamy politykę prorodzinną :/ zawsze zostaje zerówka przyszkole - ta za darmo.
arabella
Mamy październikowe 2007
Madziara, nie wiem czy w każdej szkole, ale tam gdzie chcemy posłać Michalinkę do pierwszej klasy jest też pięciogodzinny oddział przedszkolny dla pięciolatków i sześciolatków (urodzonych 2006, 2007) więc Magdalenka też tam najprawdopodobniej pójdzie. Zapisy są 2,3 i 4 kwietnia.
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
U mnie w szkole,gdzie chodzi Wiki tez jest grupa 5latkow...
agniecha_bebecha
Mama Majozy
że tak zmienię temat ;-)
wybiera się ktoś??
Kiermasze wielkanocne w Bydgoszczy - Wieści - MM Moje Miasto
wybiera się ktoś??
Kiermasze wielkanocne w Bydgoszczy - Wieści - MM Moje Miasto
To musze posprawdzać w szkołach jak to wygląda, chociaz ja jeszcze nie wiem na 100% gdzie będzie Niko chodził do szkoły - ale mam 2 lata na decyzje.
A co do kiermaszów to raczej nie. Jakos mnie to nie ciagnie w tym roku.
A co do kiermaszów to raczej nie. Jakos mnie to nie ciagnie w tym roku.
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
fajna sprawa ale jestem w poznaniu
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
nastala cisza... czyzby wszystkie juz jaja malowaly ?
reklama