reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Dr.Kołodziejczak,podobno rewelacyjny...mialam z nim kontak dwa razy(Kaja miala)Poczytaj na znany lekarz jego opinie.Jak byłam w szpitalu to dziewczyna go chwaliła podczas wizyt domowych,ale chyba duzo bierze;/

Zagłosowane!!!

Dr. Słowik był u Martyny kilka razy, wymeczył ją badaniami z których nic nie wyszło, za to pomogła zmiana mleka :tak:, ja osobiscie nie polecam!

Moje siostry polecają dr. Buszko ze szpitala wojskowego.

hej,

ja jeszcze 2 w 1 :happy:. W poniedziałek byłam u gina i mówił, że mam 1,5 cm rozwarcia.....badanie mega nieprzyjemne. No i wieczorem zaczęłam plamic i brzuch się stawiał co chwila. A ja nie spakowana.....w popłochu się spakowałam w 5 minut, prysznic i do wyrka....czekać co się wydarzy. No ale nocka przespana i skurcze mineły a plamienie po 2 dniach ustały. Czyli całość to efekt badania :baffled:. Teraz czekam już spokojniejsza na rozwój wydarzeń.

W takiej niepewności pojechałam z siostrą i dzieciakami na działkę ale M. na noc przyjeżdżał, bo w razie czego w nocy byłby pomocny :rofl2:.
Wczoraj zjechaliśmy z działeczki. A jutro mamy festyn na działkach u moich rodziców dla dzieci......żeby tylko nie padało :baffled:.

To tyle u nas.

Dr Słowik "chadza" do mojej koleżanki ale jakoś ostatnio też się wątpiąco o nim wypowiadała......ma dwójkę a schematy leczniczo-badaniowe zdają się być bardzo powtarzalne....

Ja już kiedyś pisałam, po przebojach z plamicą F. - do gustu przypadła mi dr Poniatowska.....ale ona niestety nie przyjmuje prywatnie....

Iza ja też dziękuję za spotkanko - mam nadzieję, że następnym razem będzie dłuzej.

Dziewczyny a może spotkanko typowo babskie bez dzieci? W sierpniu dzieci jadą na kilka dni do Babci to mogłabym znowu u siebie zorganizowac.

Iza - masz numer do tego dr ?? chce miec w razie co zapisanego jakiegos lekarza... oby mi sie nie przydalo ale nigdy nie wiadomo.

Dzieki za opinie na temat slowika:D szukam dalej hehe

Madziu - ja chetna, jak zawsze na spotkania:)

Witam;)
Ja dr.Poniatowska z ręka na sercu polecam tylko własnie,nie jezdzi na wizyty podajże;(
Ja miałam być dzisiaj na dożynkach u Kasi na dzialce ale niestety dzieci się jej rozchorowały,poza tym pogoda raczej nie dopisała wrrr.
Podobna ma padac jeszcze tydzień takze na wczasach bedziemy "chłapać" hahaha

A ja dr Buszko nie polecam. Jakoś nie nadaję z tą Panią na tych samych falach. Jak dla mnie jest zbyt powierzchowna, nie tłumaczy, raczej poucza. Miałam z nią styczność dwa razy w przychodni jak nasz lekarz miał urlop i z wielką łaską zgodziła się przyjąć dzieci chociaż to jej obowiązek. Ale to tylko moja opinia. Siostra poleca dr Szulczyńskiego czy jakoś tak. Przyjeżdża do domu.
JJ kibicujemy i czekamy na nowego Ludka

reklama
Do góry