reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Sali jeśli idziesz do ortodonty na kasę to nie płacisz za aparat. Na robiony czeka się około roku bo takie sa terminy a te wkładane gumowe to powinien od ręki dostać. My chodzimy na Libelta i terminy wizyt sa co miesiąc.

Witam!
Mam nadzieje, że wyniki będą OK. Kolejna wizyta w szpitalu w połowie czerwca i mam nadzieje, że do tego dnia nie będę musiała chodzić z młodym po lekarzach.
Piękna pogoda i można byłoby iść na spacerek ale niestety muszę dopiero poczekać za mężem albo teściową, bo ja mam usztywnioną szyję i czuję okropny ból, nie mogę ruszać ani w prawo, ani w lewo, coś mi cholernie szczyknęło dwa dni tem i myślę, że do weekendu przejdzie.

Madziara tak wiem,ale te gumowe nie sa refundowane bynajmniej nie w tym gabinecie .Poczekam na Ikara albo zadzwonie na Libelta.

Hej!

Co tu tak cisza...??

Wczoraj zaliczylismy zakupy w Oszolomie,udane,co mi sie rzadko zdarza ;-)...zajaczek dla kazdego dziecka kupiony takze problem z glowy :-)...

Boli mnie podniebienie od kilku dni,zrobila mi sie taka gula i mnie wkurza,zle sie z tym czuje :wściekła/y:...zachcialo mi sie jesc popcorn i chipsy i teraz mam o!

Wczoraj spotkalam kumpele,nie widzialam jej ze dwa miechy i co sie okazuje,jej synek ma teraz 6mcy i choruje na wade serce,cos ma z zastawka,naczynia sie nie rozkurczaja itd...czeka go operacja ale narazie jest jeszcze za maly,w ciagu miesiaca byli juz dwa razy w W-wie a IMiD i kazda taka wyprawa to 600zl,a co tam sie dzieje jak mi opowiada to jestem w szoku :-( a jak ona wyglada,masakra...Dziekowac Bogu ze dzieci zdrowe!!!

co tu tak chorobowo ;(

atu- trzymamy kciuki;)

a my po chrzcinach - sajgon total i całkowity rozpad i brak checi na cokolwiek - a do tego VIKI JAKBY chorawa ;((( pojdziemy do doktora...ciekawe co powie?

reklama
vikiigus, właśnie miałam pytać jak chrzciny. Zapodaj jakieś fotki ślicznej królewny, bo nie mogę sie doczekać. I pokaż swoją nową fryzurkę!

Do góry