reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Hejka;-)

Iza ...moje dzieci zima na panelach chodzą w rajstopkach i skarpetkach z abs-em, ja butki kupuje dopiero jak zaczynają chodzic bo tak najzdrowiej dla stópek:-)

sali....pokusilo mnie by wejsc i zobaczyc tę dziewczynke i teraz o niczym innym myslec nie moge. Taka śliczna dziewczynka...Boże nawet nie umiem sobie wyobrazic co czuje ta matka....Straszny ten wypadek. Codziennie patrze na moje dzieci...i modle się a zarazem dziękuje Bogu,że są zdrowe i są ze mna. Dlaczego to życie takie niesparwiedliwe....ech

Moja i tak wiecznie z katarem, więc na rajstopkach bieganie odpada, ale skarpeto-papcie i owszem :tak:

Dlaczego na weekend znowu pogorszenie pogody?????

Wronka ja nie chciałam wejśc a zarazem chciałam zobaczyc i teraz żałuje bo taki sliczny z niej aniołek;((Jak oglądałam galerie to płakałam jak bóbr;(

Kasi znajoma pracuje w Juraszu i słyszała lament tej matki,podejrzewam ze ja słyszałabym go do końca życia;((
Ja tez za kazdym razem jak sobie przypomne to tule Kaje ;(

Dzisiaj szłam z biedronki i u mnie na swiatłach cięzarówka zahamowała na samych pasach...Chyba nie mieli nauczki;//miał szczeście że nie szłam w tamta strone;//!

Moja biega w rajstopach,ja mam panele ale i dywan kafle tylko w kuchni,katar miewa rzadko ,nie raz zakładam skarpetki z abs kapci nie miała nidy Tymek tez i na szczeście nie maja problemów ze stawami skokowymi;)i stopkami;)

Izka przeklete weekendy;//ale od poniedziałku 18 stopni jupiiii

Ostatnia edycja:
ja tez niestety weszlam .... czlowiek sobie powtarza że jego nic zlego spotkac nie moze.... nie znamy dnia... dzisiaj adas dawal mi popalic, az jestem na siebie zła że sie na niego denerwowałam... ta mama oddalaby wszystko by moc sie pozloscic na swoje dziecko ... ;(

;(((Ide spać bo wyje;(((

Wyłaczyłam kompa ale weszłam zeby jeszcze to napisac...
nie wiem czy juz to pisałm ,ale jak ogladałam wraki tych samochodów to ta Yariska była cała zmiażdzona tylko dach od strony tej mamy nie był naruszony i wyszła o swoich siłach z samochodu,ja mam cicha nadzieje ze Bóg ja uratował bo jest w ciazy i urodzi na nowo Amelkę;((

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry