reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
zapomniałam dodać, że ja mam tak beznadziejne włosy, że żaden fryzjer nie daje sobie rady - po wyjściu od fryca wyglądam dobrze góra 4 dni

spadam, bo czas na spacerek

Atu pan łukasz z Kola Prestige daje radę kazdym włosom. To jest magik, za rozsądną cenę.

A przepis na mufiny wrzucę wieczorkiem ok??

Ostatnia edycja:
hej lasencje :-)

...dochodze powoli do zdrowia i mam nadzieje ze teraz to bedzie z gorki...noc masakra,myslalam ze sie udusze przez ten cholerny katar :no:...lecze sie sama i mam nadzieje ze nie bedzie nawrotu w najblizszym czasie...ale chyba troche zle ze mna bo ani kawka ani papierosek,blllleeee...zdrowsza bede o!

...pogoda rewelacja...tylko pod koldre i do lozka...dzionek jako tako zlecial zara ide robic kolacyjke,jestem sama z malym bo Wiki u babci,pomaga tacie plytki klasc...

Madzia,jak sie pomalujesz to wrzuc foto ;-)

Sali,fryzurka Nati bajunia :-)...ladnie Ci bedzie ;-)...mnie sie juz podoba,juz cie widze :-)...

Izunia,zdjecie suuuuuper! Nic sie kobietko nie zmienilas :-)...no moze troszke ;-)....teraz widze jak bardzo Martynka do Ciebie podobna-te same buziaczki :-):-):-):-)...

Atu,ze Tobie kochana sie chcialo spacerowac,buuuu...strach nosa wytknac z domciu a Ty na spacer,podziwiam :szok:...az mnie wstrzasnelo!!!

Przepisy dawac,dawac...mi sie juz pomysly koncza...wiec poprosze byle latwo i szybko :tak:...jak bede miala weme to tez cos dobrego napisze ;-)...

Milego ;-)

no tak pogoda rewelacja... miałam zamiar iść na spacerek po obiedzie, a tu cały czas pada, może jutro będzie lepiej :-(
Dziewczyny, nigdzie nie widzę wątku kulinarnego :no: POMOCY !!!

Witajcie!

Dziękuje za klik i miłe słowa :-)

Byłyśmy dwa lata temu z Martynka na urodzinach w ZOO, córcia zadowolona!
Zaczęło się od wycieczki po ZOO, potem karmienie dzików, spotkanie ze zwierzątkami w mini zoo a na koniec w specjalnym pokoju ( gdzie można zrobić imprezke urodzinową) czekały różnej wielkości kartonowe prezenty w których były ukryte zwierzaczki ( jaśczurka, wąż...) dzieci mogły dotykać, wziąść w ręce :tak:

reklama
Do góry