reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
peemka- ja mam swoja sprawdzona fryzjerke od lat i zawsze jej mowie rob co chcesz:D hehe nie zawiodla mnie jeszcze :D ale "obcemu" fryzjerowi bym niezaufała :D

U Kubusia - 24zł osoba pn-pt lub 28zl w weekend, · [FONT=&quot]2-godzinna zabawa [/FONT]
· [FONT=&quot]Animator [/FONT]
· [FONT=&quot]malowanie buziek i tatuaży[/FONT]
· [FONT=&quot]Ciasteczka [/FONT]
·
clip_image001.gif
clip_image001.gif
[FONT=&quot]Paluszki [/FONT]
· [FONT=&quot]Chrupki/Chipsy [/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]

· [FONT=&quot]Cukierki[/FONT]
·
clip_image003.gif
clip_image003.gif
[FONT=&quot]Zimne napoje (woda lub cola)[/FONT]
· [FONT=&quot]Soki owocowe[/FONT]
· [FONT=&quot]Świeca „sztuczne ognie”[/FONT]
· [FONT=&quot]Upominek dla Jubilata[/FONT]
· [FONT=&quot]Kompletne nakrycie stołu (kolorowe talerzyki, kubeczki itd.)[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] Uwaga ![/FONT][FONT=&quot] Torcik urodzinowy zabezpieczają Rodzice[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Mozna zmienic "menu" z racji wieku. Czekam na odpowiedź co zaproponują dla dzieci w wieku 8-18 miesiecy.[/FONT]
[FONT=&quot]jest tez miejsce dla rodziców.
[/FONT]

Iza nie ma mnie na facebooku i póki co nie zamierzam tam być :D

Dzięki za przepisy. Z ta moją córa to problem taki, że to nasz największy domowy wybredniś. Ale makarony to owszem więc może pokombinuje z tymi sosami. Z warzywami to tez na bakier, aczkolwiek powiedziała, ze skoro nie je mięsa to będzie jeść warzywa - no zobaczymy :D Na pewno wypróbuje przepisy.
Nikodem ostatnio tez nie jada mięsa - właściwie to żyje samymi ziemniakami bo nic innego nie chce. Ale u niego takie okresy więc się pocieszam, że wkrótce mu minie i z kolei samym mięsem będzie się zajadał.

A mnie ostatnio coś wzięło w kierunku makijażu i powoli zaczęłam sobie kupować różne akcesoria. teraz jeszcze muszę sobie poprzypominac co i jak bo ostatnio to się malowałam chyba na studiach a to dawno było ;D

Kącik kulinarny założony :D

Ostatnia edycja:
Macie może sprawdzone i bardzo proste przepisy a do tego smaczne na mufinki?
Dostałam dziś blaszki i może czas się wysilić na małe wypieki :-D

Ja też lubię muffinki ale do tej pory u kogoś ;-). Sama nie mam przepisu.....więc czekam na sprawdzony - może któaś wrzuci na kulinarny :happy:.

Ostatnio na urodzinach jak byłam z F. to się dowiedziałm, że mozna urodziny w ZOO zrobić. Jest pan/pani przewodnik oprowadza, opowiada. Jest nawoływanie żubrów, karmienie wybranych zwierząt a potem poczęstunek w pomieszczeniu, który trzeba zapewnić. Nie znam szczegółów póki co, ale F. ma na początku października i jeśli pogoda dopisze to chyba się skuszę. On i jego gromada ruchliwych gości akurat się na to nadają a może i zaciekawią przy okazji.

Witam;]

Izka zagłosowałam;)

AgnieszkoJ jedyna fryzjerka jakiej tylko ufam to do tej pory jestem ja sama haah,no i był nia koleżanka która obecnie mieszka w Gdansku;(Jak mi troche odrosną włoski to ma wpaśc znajoma (Tymek chodzi z jej siostra do grupy)i obciąc mnie tak:

Nowa fryzura Natalii Kukulskiej - Oraz szerokie ramiona na polskich salonach. - Zeberka.pl

bo obecnie mam wygolony bok i jak troche odrośnie to tak sobie pocieniuje.

Iza fota genialna ,nic sie nie zmieniłas;)

Co do makijażu to ja się maluje od dawien dawna ,wręcz od zawsze chyba ...;P
Lubię sie malować ,jedynie latem maluje tylko rzęsy.

reklama
Do góry