reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

zdjecia z chrzcin

Załączniki

• IMG_5669.jpg
    IMG_5669.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_5734.jpg
    IMG_5734.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_5711.jpg
    IMG_5711.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_5768.jpg
    IMG_5768.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_5722.jpg
    IMG_5722.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 43
  • IMG_5715.jpg
    IMG_5715.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_5659.jpg
    IMG_5659.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_5724.jpg
    IMG_5724.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 29
  • IMG_5620.jpg
    IMG_5620.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_5779.jpg
    IMG_5779.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 34
reklama
ciaza

Załączniki

• IMG_3113.jpg
    IMG_3113.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_3218.jpg
    IMG_3218.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_3185.jpg
    IMG_3185.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_3077.jpg
    IMG_3077.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_3131.jpg
    IMG_3131.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 35
Wow Arabella! Chociaż ja pewnie miałabym podobna ilość do wywołania albo jeszcze więcej. Od czasu wprowadzenia aparatów cyfrowych prawie wszystko jest na dysku a mało co na papierze. Zawsze sobie obiecuje, że zrobię porządek w zdjęciach i chociaż część wywołam, ale... zawsze jest jakieś ale i coś pilniejszego.

Czesc :-)

Aga,fotki fajniutkie :-).....a waga sie nie przejmuj ;-) tez tak mam,hehe...

A z tym zdjeciami tak to niestety jest ze jak pojawily sie cyfrowki to sie przewaznie zwala na dysk i tak sie gromadzi ;-) ja mam tez setki i co jakis czas wybieram do wywolania....

Mloda przewrocila swoj pokój do gory nogami,ide troszke jej ogarnac,bo na nia nie mam co liczyc ;-) tez tak macie,masakra a malego wlasnie polozylam i pospi ze 2h a ja biore sie za obiadek...

Hej :-)

Kasiulka wszystkiego naj, naj z okazji imienin wczorajszych.....

Aga fotki fajne......maluszek uroczy.

Tez bardzo lubię zdjęcia.....ale teraz nie mam czasu na nie. Kupiłam małe "mydło" bo dużego apartu mi się nie chciało dzwigać nigdzie a i tak zawsze zapomne go wyjąć z torebki :baffled:. Dobrz, że mąż czasem czuwa......No i ostatnie papierowe foty mam może ze dwa lata temu zrobione......ech te cyfrówki.

Madziara oby się szczypanko Nikiemu nie powtórzyło....Macie stulejkę albo napletek przyklejony? Jeśli tak to uważaj, bo Fran raz tak miał, że go coś szczypał, swędział a potem wstrzymywał mocz, bo go bolało i z wielkim płaczem pędzilismy o 22 do dziecięcego :no:. Na szczęście po pierwszej dawce Baktrimu już mógł sikać.....

W niedzielę jedziemy do Ciechocinka odwiedzić moich rodziców, bo są tam w sanatorium. Oby pogoda bezopadowa była :rofl2:.

pozdrówka

reklama
JJ u nas z napletkiem i stulejką wszystko w porządku. On jest trochę przeziębiony i to szczypanie to raczej od tego. Dałam mu wczoraj rano furagin i już jest ok, więcej się nie skarżył. Ja tez tak mam, że często przeziębienie idzie mi w drogi moczowe :(

Wtajemniczone dziewczyny mają pozdrowienia od Jutki :D

Do góry