reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Buty - jakiej firmy?

A może któreś z tych wam się spodobają?
Cały dochód przeznaczony jest na naszą forumową Zosię :tak:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

640731563

lakierki1.jpg

zetpol.jpg

sandalki.jpg

643395773

643791679

640659890

ZAPRASZAM na aukcje Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro! :tak:

reklama
O tej firmie czytam pozytywne opinie,ale generalnie mogę się zgodzic co do tego,ze dziecko powinno miec wyprofilowane obuwie z tym że czy aby napewno sztywną kostke?? To poniekąd ogranicza ruchy stopy.

Szczerze polecam buty firmy RICOSTA PEPINO.Szczególnie buty zimowe-solidna gumowa"traktorowa" podeszwa,skórzano sympateksowy wierzch i wełniana wyściółka.Świetnie sprawiły się tej zimy!!!!Olga miała tez letnie sandały-PO PROSTU SUPER!!!!
Kupuję je w saloniku obuwniczym w niedalekiej miejscowość.W internecie z tego co wiem,że oprócz allegro,to ciężko je znaleźć.
aha-za zimowe buty płaciłam130 zł.Spośród wszystkich butów Olgi-są Hitem:)

Ja od kiedy Oliwia zaczęła chodzić kupujemy buty tylko Bartka a adidasy tylko nike mieliśmy pumy ale po miesiącu użytkowania zdzierały się z przodu i brzydko wyglądały adidasa znów kolor schodził wiec tylko nike i piorę ja w pralce i wyglądają jak nowe

Ja polecam Renbut i Gucia.
Buciki z Renbutu są w super jakości, moja Zuzka nie chce ich zdjąć jak wracamy ze spaceru a Gucie polecam, bo świetnie się sprzedają i moi klienci stale je kupująm bardzo je sobie chwaląc i polecając innym mamom.
Jedne i drugie buciki testuje mija córeczka -szczerze Wam polecam.
I zapraszam na www.buciki-sklep.pl

ja też polecam Ren-But świetne wzory no i jakość super!!! Mój synek nosił je od urodzenia przede wszystkim Ren But a ma już 9 lat, a teraz czas na córcię bo lada chwila postawi swoje pierwsze kroki :) buciki już czekają:) zobaczcie ich stronę Ren But - producent obuwia dzieci

reklama
Do góry