reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Buty - jakiej firmy?

witam...
zgadzam sie z przedmowczynia...tzn ze przez dwa lata mozna reklamowac zakupiony towar(oczywiscie z paragonem)a sprzedawca MA OBOWIAZEK go przyjac a nie jak to sie zdarza odsylac do producenta....a jesli chodzi o buty ostatnio kupilam sobie reeboki i jestem zadowolona, maz juz od kilku lat tylko nike kupuje jakos sie sprawdzaja.....a Malemu jak zaczol chodzic kupilismy Geox-y,piorunsko drogie ale rewelacja.....nic sie nuzka nie poci....a po domu biega w takich kapcio-skarpetkach.... teraz sie zastanawiam co na lato kupic bo na sandalki to chyba jeszcze za wczesnie....

reklama
witam...
zgadzam sie z przedmowczynia...tzn ze przez dwa lata mozna reklamowac zakupiony towar(oczywiscie z paragonem)a sprzedawca MA OBOWIAZEK go przyjac a nie jak to sie zdarza odsylac do producenta....

W sumie jesli chodzi o mlodsze dziecko to reklamacja nie jest tak wazna. Zanim ja rozpatrza i ewentualne naprawia to dziceko juz o rozmiar bedzie mialo wieksza stope.:baffled:
Jesli chodzi o jakosc butow z Deichmana to nie do konca zgadzam sie. Moj syn mial juz dwie pary bucikow z tego sklepu : kapcie po domu i adidaski i zupelnie nic sie z nimi zlego nie stalo (oczywiscie oprocz normalnych otarc itp bedacych wynikiem uzytkowania). Ja i maz od paru lat korzystamy z Deichmana, wiekszosc butow mamy z Deichmana, nigdy nie zdarzylo nam sie zlozyc reklamacji dlatego nie wiem, czy gdybym przyszla np. po 5 mcach od zakupu czy by je przyjeli, szczerze, nie znam sie na tym, bo nigdy nie mialam takiego problemu:laugh2:

mamakubusia-mi z ta reklamacja to chodzilo tak ogolnie nie akurat o Deichmana...w sumie to ja tez nigdy nic nie reklamowalam...no raz karte pamieci do aparatu ale tu nie o tym.....;-)a jesli o Deichmana chodzi to milam i ja i maz kilka par butow stamtad ale szczerze powiedziawszy ledwo na jeden sezon starczaly:baffled:a dla synka jeszcze tam nic nie kupowalam bo poprostu nie bylo okazji...ale moze sie skusze

mamaola sandalki na lato jak najbardziej dla synka, byle z usztywniona pieta.

Ja szczerze mowiac to wiosenno-jesienne zawsze kupowalam w bartku. Zimowe w ecco i bartku, na lato sandalki bartka, w ostatnie lato geoxa - rewelacja. W deichmanie raz kupilam synowi jakies sportowe i po krotkim czasie nie chcial w ogole w nich chodzic...wiec tam juz nie zagladam do dzieciecego dzialu...chocby z tego wzgledu ze np jesli chodzi o buty elefanten (fakt- ladne i fajne) to ja nie wiem na jakie one sa stopy robione :) chcialam kupic sandalki na lato jak moj syn mial 1,5 roku i ze wzgledu na jego duza, szeroka stope z wysokim podbiciem wzielam te najabrdziej tegie i co sie okazalo? ze nei moge zapiac...malo tego pasek ledwo dotyka miejsca gdzie powinien byc dobrze na rzep zapiety..i tak wszystkie :) jedynym miejscem gdzie udalo mi sie jakies (tak tak jakies bo tez nie bylo zbyt duzego wyboru) znalezc na jego stope to byl bartek...no ale duzo bardziej polecam geoxa! buty i kurtka na zime to dwie rzeczy na ktorych nie oszczedzam jesli chodzi o dzieci... :)

KingaMZ-ja to w ogole musze kupic malemu na takie cieplejsze dni butki ortopedyczne-zalecenie ortopedy:-(brzydaki sa straszne ale co robic....no ale na lato i upaly nie zaloze mu tych butow wiec cos czuje ze niezle maratony beda po sklepach zeby cos dobrego kupic....:baffled:ja na butach dla synka tez nie oszczedzam,wiadomo ze nie potrzba mu 10 par butow wiec wole kupic 2 ale porzadne....

ja w Deichmanie nie kupuje bucikow ale w CCC tak i jestem bardzo zadowolona , w przystepnej cenie i bardzo fajne, mial juz zimowe buciki i 2 pary gufo juz ma teraz, kapciuszki tez mial ale pochodzil w nich 1 miesiac i juz za male wiec teraz lata w domu tylko w skarpetkach po co mam wydawac kase na kapciuszki jak zaraz z nich wyrosnie, a ma tez nike jedne i umbro bardzo fajne buciki , stopka sie nie poci i bardzo wygodne dla malego.
Teraz szukam sandalkow dla malego, ale bartki wogole mi sie nie podobaja ...

Elefanten jest na stópkę mojego synka.......ma 16 miesięcy a nosi rozmiar 17, 18 i żadna inna firma nie ma an niego butów.............
Mam problem z butkami an niego......................teraz szukałam 18 snadałków.....nigdzie nie ma..................tzn były na allegro ale używane i nie chcę-to ajgprsze co moze być używane buty dla dziecka
Udało mi się dla niego znleźć buciki w Andrzeju.....................jakś włoska firma............ale meili nawet 17

Witam :-)
Moj synek ma prawie 10m-cy, jak był całkiem malenki miał małe nike, teraz ma stópke rozmiar 21 :-p i kupilismy mu reeboki i pumy są super :tak: A wyjsciowe półbuty i sandałki juz tez zakupione:-), ma z Timberlanda - śliczniutkie i extra promocje cenowe zawsze na nie są :tak:

Szukam dla małego brazowych mokasynków i nie moge znalesc :-( (tylko na zagranicznych www były, a zamawianie takie jest za drogie i za duzo zachodu :baffled:) moze widziała któras z was w jakims sklepie takowe?

reklama
Pierwsze butki guffo (ccc) - ledwo wybraliśmy bo Zosia ma wysoką nogę na podbiciu i nic nie pasowało. Więc postanowiliśmy kupić Bartak. Dosznałam szoku...dosłownie zero wyboru w sklepie firmowym, a w pozostałych sklepach to samo. Przez przypadek trafiłam na butki firmy Emelek ( rekomendacja Zdrowa stopa). Zosia biega w nich :-). Są leciutki, maja wyprofilowaną wkładkę, przewiewne i ze skórki (64zł - jeszcze znośnie). Kolejne, większe oraz super sandałki kupiliśmy znów w ccc - Guffo - jak dla mnie w niczym nie odbiegają od pozostałych, nie wspominając o cenie.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry