reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Buty - jakiej firmy?

My mamy jedną parę Gufo (pełne, na chłodniejsze dni) i jedną Bartek (sandałki z usztywnioną piętką, za kostkę i zakryte paluszki). Obydwie pary są super, chociaż Gufo są przed kostkę ale chyba na jesień i zimę kupię jednak Gufo, są tańsze.
Pozdrawiam

reklama
nie mozna patrzec na firme tylko na to, czy buty sa dobrze uszyte. 'przemakalnosc' ;-)mozna zlikwidowac spryskujac buty impregnatem (w srodku tez), dzieki czemu beda sie tez mniej brudzily. najfajniszejsze buty kupuje w bartki i bacie.

my również befado-po domku jako kapcie, bartki mamy na jesień a tego lata Kubusiowi już musiałam kupić druga parę sandałków bo mu jakoś strasznie nóżka zaczęła szybko rosnąć. Są firmy "antylopa" super usztywniona piętka, całe ze skórki i porządnie wykończone-no i kolorki ładne:-D

kiedy kupilyscie dzieciom pierwsze buciki? moja Oliwka jeszcze zadnych nie ma...:-D chcialam je wprowadzic jak najpozniej no i chyba przyszedl wlasnie na to czas...3 wrzesnia skonczy roczek...chodzi juz jak sie czegos trzyma choc ostatnio zrobila 3 kroczki bez trzymania...
jestem ciekawa kiedy kupilyscie dzieciom pierwsze buciki?

pierwsze buciki Kubuś miał....:-D:-D:-D:-D:-D:-D po moim bracie:-D:-D:-D:-D czyli jakieś 20 lat czekały na właściciela:-D:-D:-D:-D ale nówki skórzane, hiszpańskie kupione pewnie w Pewexie czy w Baltonie.zaczął je nosić gdy zaczął wstawać i chodzić przy meblach bo były dobrze w kostce trzymające.
Następne kupiłam mu jak zaczął chodzić czyli jak miał ok.10 mcy.

Wrzućcie do wyszukiwarki "Zdrowa Stopa", a wyskoczy Wam stronka z tą nazwą. Tam poznacie producentów z tym znakiem jakości.

reklama
Jezeli chodzi o jakosc wykonania i trwalosc to polecam Antylope, ale niestety maja bardzo brzydki design:-(. Dzisiaj chcialam kupic corce buty na wiosne i zadne mi sie nie podobaly, zadne. Skonczylo sie na Bartku.

Do góry