reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
ale cisza nagle.........
jak tylko zaczelo sie o zmianie tematu! to niech taki zostanie a i tak bedziemy gadac o wszystkim tylko wracajcie bo nudno tu i bede musiala isc na telkewizje!!!!!!
jak tylko zaczelo sie o zmianie tematu! to niech taki zostanie a i tak bedziemy gadac o wszystkim tylko wracajcie bo nudno tu i bede musiala isc na telkewizje!!!!!!
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
shady pisze:
hiih ja jestem ale musialam szybko wyprowadzic psa na spacer, wykapac sie.....bo sami jestesmy w domu z mlodym i musialam go samego zostawic
Odważna jesteś ja kurcze raz też poszłam do auta bo mąż nie wiedział czy zamknął. Stał przed blokiem i chyba jeszcze nigdy tak szybkonie leciała jk wtedy : ;D ;D ;D
shady
Fanka BB :)
powiem tak,,,juz mi przeszlo ale jak Alan byl malenki to malo zawalu nie dostawalam za kazdym wyjsciem z psem...niestety sila wyzsza....teraz wiem ze Alan nie obudzi sie przed 9.00 rano wiec moglam pojsc ale tez z predkoscia swiatla....roznie moze byc przeciez...
shady
ja tego ze zacznie plakac to sie nie boje bo on budzi sie z usmiechem, czesto jest tak ze ja rano jeszcze spe, moj maz przy kompie ja sie budze i mowie "o juz nie spi" a moj maz "tak od godziny" kochany jest pod tym wzgledem....balabym sie tylko ze spadnie z lozka albo cos w tym stylu
dzień mnie nie było i tyle stron !!!
GAGA dziekijuż diś jet lepiej noe wiecej je i ja już więcej produkuje
jsorbekwkurzyłam się bo nie lubie jak sie baby niepotrzebnie kłucą a teraz jak tu miło o i ja się nie denerwuje
I MIłEGO WIECZORU I WEEKENDU
GAGA dziekijuż diś jet lepiej noe wiecej je i ja już więcej produkuje
jsorbekwkurzyłam się bo nie lubie jak sie baby niepotrzebnie kłucą a teraz jak tu miło o i ja się nie denerwuje
I MIłEGO WIECZORU I WEEKENDU
reklama
shady
hej Mija gdzies sie wloczyla caly dzien my tu wazne tematy rozpracowywujemy a Ciebie niet ;D ;D ;D
Jsorbek......nic mi nie mow o spadaniu Alan spadl z tatusia(ktory spal na lozku i mial synka na piersiach, ruszyl sie i synek bach na iemie) jak mial niecaly miesiac...boshee co ja przezylam....
Podziel się: