martyna1517
Początkująca w BB
mm
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czytałam kilka ostatnich wywiadów z Peją, pamiętam czasy kiedy był na szczycie, traktowano go jak małpę w cyrku, zapraszano wszędzie bo wiadomo, że jego język podnosił słupki. On teraz opowiada ile go to kosztowało. Kilka lat wyjętych z życiorysu, przeróżne problemy nie tylko zdrowotne. Miał szczęście, że spotkał na swojej drodze kobietę, która się za niego wzięła.. Na mnie kiedyś wrażenie zrobiła opowieść ojca o jego bracie, który palił i pił
moim zdaniem na tym etapie to by była przesada.Jak myślicie powinnam iść z synem do psychologa?
Dokładnie pierw z nim dobrze porozmawiaj...ciesz się ze nie bierze narkotykówTakze uwazam ze psycholog to przesada i popieram moja przedmowyczyni
Czytałam kilka ostatnich wywiadów z Peją, pamiętam czasy kiedy był na szczycie, traktowano go jak małpę w cyrku, zapraszano wszędzie bo wiadomo, że jego język podnosił słupki. On teraz opowiada ile go to kosztowało. Kilka lat wyjętych z życiorysu, przeróżne problemy nie tylko zdrowotne. Miał szczęście, że spotkał na swojej drodze kobietę, która się za niego wzięła.. Na mnie kiedyś wrażenie zrobiła opowieść ojca o jego bracie, który palił i pił