reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Budujemy nowy dom ...

na poprzedniej stronie dodałam zdjęcia naszego domku
mea, my nie mogliśmy mieć domu z piwnicą, takie warunki były odnośnie tego miejsca, zresztą piwnica to dodatkowe koszta, teraz to chyba lepszy by był dom parterowy, tańszy na pewno :tak: ale garaz i kotłownię mamy :tak:
weronika, kuchnia z wyspą marzyła mi się, ale nasza niestety jest na to za mała
anna, wizja kredytu na tyle lat tez nas odstraszała, zwłaszcza mojego męża, ale w dzisiejszych czasach bez kredytu nie ma szans na budowę, bynajmniej w naszym przypadku :tak: powodzenia, spełnicie w końcu to marzenie :-)

Iza fajny domek :) taki podobny ma mój brat i super im się w nim mieszka :)
gratulacje, juz blisko końca, no mój to będzie zupełnie inny, wstepny plan na 300 m ;) ale takie mamy potrzeby, potrzebne jest oddzielne miejsce na biuro, na pasje mojego męza i moje, pokój do rozrywki i takie tam, więc będzie mnóstwo zamieszania.

reklama
my w sumie też mamy wydzielony pokój na biuro męża i oddzielny pokój zabaw dla dzieci :tak: teraz to nam się też podobają domki w stylu nowoczesnym :tak: my ogólnie staramy się urządzać nasz dom w takim stylu i kolorystyce :-) ale twój to będzie 2 razy taki jak mój :-D
anna, tak z innej beczki ;-) jesteś z wrocławia, więc może doradzisz gdzie najlepiej zaparkować auto blisko rynku aby udać się na jarmark bożonarodzeniowy? :-)

Ja zawsze parkuje w uliczkach przy samym rynku, ale tam nie zawsze jest miejsce. Ewentualnie można zaparkować w Galerii Dominikańskiej i dojść do rynku jakieś 2 min, tam zawsze są miejsca i pierwsza godzina gratis.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry