_louise_
Fanka BB :)
tiffi - jak ja Cię rozumiem.
Wiecie co chciałam drzwi tak do 1500 zł max z montażem... i najbardziej zależałoby mi właśnie na takich płaskich bez żadnych zdobień. Ale co wyszukam jakieś w miarę interesujące, to albo bez montażu, albo trzeba jakieś progi dokupywać, a na jedne już byłam zdecydowana to pisało, że montaż obejmuje wstawienie drzwi do przygotowanego otworu. To te stare mam sobie sama wyciągnąć? czym? zębami?
Jakaś porażka... Dzisiaj może się zmobilizuję i przejadę do jakiegoś salonu. Niech mi wyliczą wszystko jak trzeba... Do Obi też się przejadę... w końcu nie mam z czym szaleć i muszę znaleźć tanią i dobrą opcję. Muszę mieć drzwi na atestach, żeby PZU je uwzględniało.
no u nas drzwi wlasnie z obi i gladkie z montazem (obejmowal wywalenie starych drzwi i zalozenie nowych plus wykonczenie) kosztowalo 1400 zl 1,5 roku temu. drzwi byly atestowane no i prog dodatkowo dopkupilismy ale to juz groszowe sprawy byly. nie sadze zeby przez ten czas az tak zdrozalo to. zreszta jak ewcik mowi 1300 to calkiem rozsadna cena
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
tifii no ja tez polecam jednak jasniejszy ten parkiet-ale bedziecie miec ladnie :-)