reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Budowy i remonty czyli ciężarówki na wykończeniu :P

A ja niestety dwa kroki w tył.... ładnie zmontowaną kuchnię i podłączone AGD musieliśmy rozmontować i wynieść na piętro. Na szczęście nas nie utopiło ale wodę mamy przy ogrodzeniu - podchodzi z dwóch stron.... Ech jak nie energetyka to powóź... co za los...
Ale ważne , że jest ok i woda opada :) Byleby wały wytrzymały bo niestety Świniary są jakieś 25 km ode mnie. Tragedia ogromna..

A do energetyki wysłałam dzisiaj pisemko ponaglające - do kierownika, jak nie pomoże to wyślę do dyrektora... a co.... :p

reklama
Mnie ten remont wykończy, ale właśnie dzwonił gość od kominka że przyjedzie zrobić wymiar, więc chyba się coś ruszy

Jak już pisałam na ogóle - zamówiłam drzwi... 1900 zł muszę wybulić... Nie wspomnę już, że planowałam 1500 max, no ale... wiadomo jak to zawsze wychodzi w praktyce...
Wybraliśmy Gerdę C. Dzisiaj babeczka ma przyjechać na pomiar, a wstawiać będziemy ok 10-ego czerwca. M musi być w domu, bo ja sama nie chcę zostać z monterami. Wystarczająco się wkopałam jak wstawiali drzwi wewnętrzne. M w pracy, w domu ja i banda kolesi. Sikać mi się chciało a oni mnie zamknęli w pokoju bez klamki :-D Wstydziłam się zapukać, bo nie chciałam im przeszkadzać... Byłam tak zdesperowana, że zastanawiałam się którego kwiatka hojnie obdaruję :-)

Sikać mi się chciało a oni mnie zamknęli w pokoju bez klamki :-D Wstydziłam się zapukać, bo nie chciałam im przeszkadzać... Byłam tak zdesperowana, że zastanawiałam się którego kwiatka hojnie obdaruję :-)

Hi hi dobre dobre. Ale się uśmiałam... wybrałabym tego, który najsłabiej rośnie zgodnie z zasadą "co nas nie zabije to nas wzmocni " :D

Mruczka bardzo ładnie wam wyszło! najbardziej podoba mi się ten fiolet:-p a kanapę mamy taką samą tylko my właśnie fioletową:-D do spania bardzo wygodna;-)

Mruczka bardzo ładnie wam wyszło! najbardziej podoba mi się ten fiolet:-p a kanapę mamy taką samą tylko my właśnie fioletową:-D do spania bardzo wygodna;-)

właśnie chcialam wymienić pokrycie na zielone, ale na razie nie starczy mi kasy. A zostawiacie pokrycie jak rozkladacie tą wersalkę?Ja ściągam, bo się boję,że pęknie na zamku, a czasem strasznie mi się nie chce:)Ale ikea rządzi:)))

właśnie chcialam wymienić pokrycie na zielone, ale na razie nie starczy mi kasy. A zostawiacie pokrycie jak rozkladacie tą wersalkę?Ja ściągam, bo się boję,że pęknie na zamku, a czasem strasznie mi się nie chce:)Ale ikea rządzi:)))

my też ściągamy pokrycie, bo raz spaliśmy z nim i było mi niewygodnie:-p ale to M zadanie;-) a to wasze łóżko do spania, bo dla nas tak, sypialni nie posiadamy póki co;-) Ikea rządzi:-D o tak!

Tak śpimy na nim i super się śpi. Zaraz obok będę miala małą Karolinkę, bo musimy się z nią podzielić sypialnią, ale to jak już wszystko urządzę, to wrzucę nowe fotki :)Najwyżej jak za kilka lat nie dorobimy się domku, to ona będzie spała na wersalce, a my na kanapie w salonie :))))

reklama
Mruczka super mieszkanko wyszło :)
I bardzo ładny kolor sypialni-tez mam podobny fiolecik w pokoju małej :)
Kuchnia super -wygląda na bardzo dużą......

Do góry