reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Budowy i remonty czyli ciężarówki na wykończeniu :P

A ja niestety dwa kroki w tył.... ładnie zmontowaną kuchnię i podłączone AGD musieliśmy rozmontować i wynieść na piętro. Na szczęście nas nie utopiło ale wodę mamy przy ogrodzeniu - podchodzi z dwóch stron.... Ech jak nie energetyka to powóź... co za los...
Ale ważne , że jest ok i woda opada :) Byleby wały wytrzymały bo niestety Świniary są jakieś 25 km ode mnie. Tragedia ogromna..

A do energetyki wysłałam dzisiaj pisemko ponaglające - do kierownika, jak nie pomoże to wyślę do dyrektora... a co.... :p

reklama
Mnie ten remont wykończy, ale właśnie dzwonił gość od kominka że przyjedzie zrobić wymiar, więc chyba się coś ruszy

Jak już pisałam na ogóle - zamówiłam drzwi... 1900 zł muszę wybulić... Nie wspomnę już, że planowałam 1500 max, no ale... wiadomo jak to zawsze wychodzi w praktyce...
Wybraliśmy Gerdę C. Dzisiaj babeczka ma przyjechać na pomiar, a wstawiać będziemy ok 10-ego czerwca. M musi być w domu, bo ja sama nie chcę zostać z monterami. Wystarczająco się wkopałam jak wstawiali drzwi wewnętrzne. M w pracy, w domu ja i banda kolesi. Sikać mi się chciało a oni mnie zamknęli w pokoju bez klamki :-D Wstydziłam się zapukać, bo nie chciałam im przeszkadzać... Byłam tak zdesperowana, że zastanawiałam się którego kwiatka hojnie obdaruję :-)

Sikać mi się chciało a oni mnie zamknęli w pokoju bez klamki :-D Wstydziłam się zapukać, bo nie chciałam im przeszkadzać... Byłam tak zdesperowana, że zastanawiałam się którego kwiatka hojnie obdaruję :-)

Hi hi dobre dobre. Ale się uśmiałam... wybrałabym tego, który najsłabiej rośnie zgodnie z zasadą "co nas nie zabije to nas wzmocni " :D

Mruczka bardzo ładnie wam wyszło! najbardziej podoba mi się ten fiolet:-p a kanapę mamy taką samą tylko my właśnie fioletową:-D do spania bardzo wygodna;-)

Mruczka bardzo ładnie wam wyszło! najbardziej podoba mi się ten fiolet:-p a kanapę mamy taką samą tylko my właśnie fioletową:-D do spania bardzo wygodna;-)

właśnie chcialam wymienić pokrycie na zielone, ale na razie nie starczy mi kasy. A zostawiacie pokrycie jak rozkladacie tą wersalkę?Ja ściągam, bo się boję,że pęknie na zamku, a czasem strasznie mi się nie chce:)Ale ikea rządzi:)))

właśnie chcialam wymienić pokrycie na zielone, ale na razie nie starczy mi kasy. A zostawiacie pokrycie jak rozkladacie tą wersalkę?Ja ściągam, bo się boję,że pęknie na zamku, a czasem strasznie mi się nie chce:)Ale ikea rządzi:)))

my też ściągamy pokrycie, bo raz spaliśmy z nim i było mi niewygodnie:-p ale to M zadanie;-) a to wasze łóżko do spania, bo dla nas tak, sypialni nie posiadamy póki co;-) Ikea rządzi:-D o tak!

Tak śpimy na nim i super się śpi. Zaraz obok będę miala małą Karolinkę, bo musimy się z nią podzielić sypialnią, ale to jak już wszystko urządzę, to wrzucę nowe fotki :)Najwyżej jak za kilka lat nie dorobimy się domku, to ona będzie spała na wersalce, a my na kanapie w salonie :))))

reklama
Mruczka super mieszkanko wyszło :)
I bardzo ładny kolor sypialni-tez mam podobny fiolecik w pokoju małej :)
Kuchnia super -wygląda na bardzo dużą......

Do góry