reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI W CENTYMETRACH

reklama
Elusia jaką Ty musiałaś mieć talię wcześniej skoro aż tyle Ci przybyło a masz zgrabny i nieduży brzusio :)
Naturella i cammi na razie prowdzicie w rankingu "najwięcej przybyłych centymetrów" :)

Hej to i ja sie pochwale:) Dzisiaj mam ostatni dzien 26 tygodnia - obwód 93cm, przybyło 20 :D ale dziwne, ze waga nadal stoi w miejscu, na plusie od wagi wyjściowej nadal 4 kg. Ale odpukac narazie bioderka zostały takie jakie były ;D

Elusia dzieki, ale z tego co czytam to my wszytskie zgrabne mamusie jestesmy ;D Nie posiadam aktualnej fotki bo jeszcze rozważamy kupno cyfrówki, ale jak tylko bede miała fotke to wkleje swój brzucholek:)

reklama
Cyfrówkę kup koniecznie nie rozważaj potem bedziesz obfotografowywać dzidziusia.. ja tylko z ta myslą kupiłam i bardzo sie przydaje nawet jeszcze bez dzidziusia hihi.. choć z zewnątrz brzuszek obfotografowany...:)

Do góry