reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Megan22

Fanka BB :)
Miasto
Katowice
Wiadomo , jeszcze jest wcześnie ale jak ktoś bedzie miał sie czym chwalić to tutaj śmiało można[emoji14]u mnie dopiero 4t3d a juz zauwazam jak zmienił sie mój brzuch :o wieczorem to juz mam konkretny baniak :D prawie wszystkie spodnie nosze rozmiar 36 wiec pod wieczór troche mnie cisną :o

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To mój brzuch 2/3 tygodnie temu wieczorem :
1478286907670.jpg

A to mój brzuchol z dzisiejszego wieczoru [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
1478286943392.jpg

To chyba nie jest normalne :D musze ograniczyć to ile zjadam ostatnio[emoji14]

Załączniki

• 1478286907670.jpg
    1478286907670.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 12 675
  • 1478286943392.jpg
    1478286943392.jpg
    52,4 KB · Wyświetleń: 12 647
Megan to normalne ale to nie od dzidzi tylko woda sie w organizmie zatrzymuje ja nawet na wage nie chce patrzec...!!

ganngov3t4agl1lv.png

Zgrabniutka.
Na początku to normalne, szczegolnie wieczorem jeszcze jak wzdęcia są. ale przy każdej następnej ciazy brzuszek widać wcześniej.

Dziękuje :) To mnie troche pocieszylyscie bo myslalam ze bedzie masakra [emoji14]
Maziajka na pewno nie jest źle !! :) ja jesli wszystko bedzie ok to chce chodzić na zajęcia na basen[emoji14]ale zobaczymy[emoji14]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry