reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Dziewczyny, na zatrzymującą się wodę polecam pokrzywe. Ja codziennie wieczorem robię sobie herbatkę z dwóch torebek. A jak czuję, że mi palce puchną, to pije dodatkowo też rano. Do tego wypijam min. 3l wody. Można też ograniczyć przyprawy, szczególnie ostre. Aha i niestety za dużo nabiału w diecie też przyczynia się do trzymania wody. Tak samo jak obfite weglowodanowe posiłki na noc. Nie bez powodu poleca się kolacje białkowo-tłuszczowe [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Megan moim zdaniem brzuszek rośnie i ślicznie wyglądasz :*

Ola zaś u Ciebie jakby zmalał i nie ma już pikeczki tylko takie ala wzdecie :p

Morela brzuszek pierwsza klasa! Nie widać tego ale Ty na pewno wiesz co czujesz..
Ciepło się robi i juz nie tak dużo zostało, tk i puchnac można. Sama puchne.. Co zrobić.
Ta pokrzywke chyba slrawdze :)

Kasiulka, u mnie też nic nie rośnie w cm wręcz zmalał, chyba 5 cm ostatnio pisałam?? Tez się obawiam czasem czy to normalne i dobre i bez względu na pozycję małej czy czas mierzenia wielkość się nie zmienia..

Aga hihi pozowolilam sobie wczoraj i sernik zjadłam przed 22 :p

Anita wow jaki śliczny! Mega ksztaltny i bluzka baardzo mi się podoba :p skąd ona??

To takie wrazenie, bo poszedł w gore-doszły cm w talii ;)
No i zalezy jak stanę i co zjem. Dzis np jest duzo większy (tak mi sie wydaje). Zauważyłam tez, ze nawet jak chodze, ale
Po domu, to jest duzo mniejszy niz jak wyjdę np na pol h na spacer. Nie wiem czy to zalezy od tego jak sie dzidziuś układa czy co :) ale +11cm jest, takze na pewno nie jest mniejszy ;D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Lilith dziekuje [emoji7][emoji7]
Anita - buuuu nie widze zdjecia !!! Po tych komentarzach musze z ciekawosci wbic na kompa ale niestety mój kochany akurat 2 lapki teraz zajmuje [emoji35][emoji22][emoji22] moze sprobuje przez stronke na tel[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, na zatrzymującą się wodę polecam pokrzywe. Ja codziennie wieczorem robię sobie herbatkę z dwóch torebek. A jak czuję, że mi palce puchną, to pije dodatkowo też rano. Do tego wypijam min. 3l wody. Można też ograniczyć przyprawy, szczególnie ostre. Aha i niestety za dużo nabiału w diecie też przyczynia się do trzymania wody. Tak samo jak obfite weglowodanowe posiłki na noc. Nie bez powodu poleca się kolacje białkowo-tłuszczowe [emoji4]

Dziękuję spróbuję na pewno!
Megan moim zdaniem brzuszek rośnie i ślicznie wyglądasz :*

Ola zaś u Ciebie jakby zmalał i nie ma już pikeczki tylko takie ala wzdecie [emoji14]

Morela brzuszek pierwsza klasa! Nie widać tego ale Ty na pewno wiesz co czujesz..
Ciepło się robi i juz nie tak dużo zostało, tk i puchnac można. Sama puchne.. Co zrobić.
Ta pokrzywke chyba slrawdze :)

Kasiulka, u mnie też nic nie rośnie w cm wręcz zmalał, chyba 5 cm ostatnio pisałam?? Tez się obawiam czasem czy to normalne i dobre i bez względu na pozycję małej czy czas mierzenia wielkość się nie zmienia..

Aga hihi pozowolilam sobie wczoraj i sernik zjadłam przed 22 [emoji14]

Anita wow jaki śliczny! Mega ksztaltny i bluzka baardzo mi się podoba [emoji14] skąd ona??
No Ty wiesz co czuje. Ale tak jak pisała Linoone też spróbuję pokrzywke
Lilith dziekuje [emoji7][emoji7]
Anita - buuuu nie widze zdjecia !!! Po tych komentarzach musze z ciekawosci wbic na kompa ale niestety mój kochany akurat 2 lapki teraz zajmuje [emoji35][emoji22][emoji22] moze sprobuje przez stronke na tel[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dwa na raz? myślałam , że to tylko mój tak potrafi (mój mąż to informatyk:p)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

No ja staram sie pic pokrzywke ale jedynie wlasnie tylko te rajstopy Narazie u mnie pomagaja

f2w3flw15r2h1ssa.png

Lilith niestety nie pomogę Ci-bluzkę dostałam kilka miesięcy temu od siostry mojego Tomka. Ale nie wiem gdzie kupila:(

Dziękuję za cudowne komentarze-miód na moje uszy (oczy;)) tym bardziej że od szkoły nie ćwiczyłam-nie chodzę na siłownie bo sama nie lubię, a koleżanki nie mają z kim dzieci zostawic-jeszcze trochę to z córką będziemy latać :D Jedynie w pracy trening przez 10 lat-fizyczna stojąca z dźwigniem i przenoszeniem ciężarów jakieś mięśnie się utrzymaly;)

reklama
Do góry