reklama
Morela_87
Fanka BB :)
No kurcze żebym jadła codziennie kebaby i inne takie ale nie jem. Jem śniadanie, drugie śniadanie, wypijam mleko, potem obiad i przekąska. Kolacja czasem jakiś banan. a tyje masakrycznie :/ możliwe , że woda ale kurcze to jeszcze całe 3.5msc to jak ja będę wyglądać na końcówce :/Morela - kochana pięknie wyglądasz! Brzusio wowww [emoji7].
Co do puchnięcia stawiam na wodę - widzę sama po sobie i swoich nogach.
Moze Ci sie zatrzyma sprobuj nie jesc na kolacje banana.
Kiedys czytałam (ale nie pamietam gdzie), ze nie powinno sie jesc owoców na wieczor/noc. Zwłaszcza wlasnoe banana (ale nie powiem Ci czemu dokładnie, bo nie pamietam podejrzewam, ze chodzi o cukier)
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kiedys czytałam (ale nie pamietam gdzie), ze nie powinno sie jesc owoców na wieczor/noc. Zwłaszcza wlasnoe banana (ale nie powiem Ci czemu dokładnie, bo nie pamietam podejrzewam, ze chodzi o cukier)
Morela_87
Fanka BB :)
Źle napisałam. Nie jem go na noc tylko w ogóle w ciągu dnia to jeden z niewielu owoców , które lubięMoze Ci sie zatrzyma sprobuj nie jesc na kolacje banana.
Owoce fermentuja, więc dlatego nie są wskazane na noc. Ale nie dajmy się też zwariować. Wg mnie i tak jest to mniejsze zło, niż... Zjedzenie grahamki z serem żółtym po 21:00 (jak mi się to wczoraj zdarzyło).
Morela - oj nie widac tego puchnięcia super brzuszek[emoji14]zgrabny jak dla mnie[emoji14]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Aga_k_m ja jem ostatni posiłek o 23-24
Morela pięknie wyglądasz i będziesz piękna za 3 miesiące. Woda się nie przejmuj jeśli badania są dobre i nie masz obrzekow. Zejdzie po porodzie. Tylko dużo pij, możesz spróbować mniej soli używać jeśli używasz
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Morela pięknie wyglądasz i będziesz piękna za 3 miesiące. Woda się nie przejmuj jeśli badania są dobre i nie masz obrzekow. Zejdzie po porodzie. Tylko dużo pij, możesz spróbować mniej soli używać jeśli używasz
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Megan Ola pięknie rośniecie
Morela cudowny brzuszek-ja tam widzę że tylko on Ci puchnie
A to my- dziś zaczynamy 23 tydzień
W ubraniu- można podkreślic albo zatuszować brzuszek
I bez
Mam nadzieję że tym razem nie będzie problemu z ogladaniem
Morela cudowny brzuszek-ja tam widzę że tylko on Ci puchnie
A to my- dziś zaczynamy 23 tydzień
W ubraniu- można podkreślic albo zatuszować brzuszek
I bez