reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Zazdroszczę Wam dziewczyny takich pięknych piłeczek. U mnie rośnie po całości i jakiś taki przypłaszczony jest :/ Sorry za kiepskie zdjęcia ale nie dorobiłam się jeszcze w nowym domku dużego lustra :p
IMG_20170309_132921.jpg
IMG_20170309_133136.jpg

Załączniki

• IMG_20170309_132921.jpg
    IMG_20170309_132921.jpg
    65,3 KB · Wyświetleń: 288
  • IMG_20170309_133136.jpg
    IMG_20170309_133136.jpg
    60 KB · Wyświetleń: 291
Ika, mój co dzień to ma inny kształt. Raz jest spłaszczony, raz bardziej wystający, raz niżej, raz wyżej. Żyje sobie własnym życiem ;)

Patuszka - niestety nie widzę Twoich fotek :-(

Ika - maluszek - ale spokojnie, wystrzeli do przodu, jeszcze ma na to czas [emoji5].

Martwia mnie jednak te niteczki tuż pod piegiem na brzuszku - albo odgniotly Ci się legginsy, albo rozstępy zaczynają się pojawiać (oby nie)

Aga, to niestety rozstępy. Trochę starych, trochę nowych. Zawsze miałam do nich tendencję, więc mimo że smaruje się codziennie, to pogodziłam się z nimi :)

Patuszka, ja mam na odwrót :D nie jestem z tych, ktore wyczekują kiedy zacznie byc widoczny... wręcz przeciwnie ;) co nie ma zwiazku z radością z ciaza. Po prostu brzuch zawsze był moim kompleksem, bo nigdy nie był idealnie płaski. Zawsze nawet jak chudzina to oponk lekko wystawała. No i boje sie, ze po ciazy bedzie jesCZe gorzej.

Pumelova-ja tam bym wolała,zeby jeszcze tylko na gorze sie zaokrąglił i juz duzo większy nie rósł [emoji23]
Plus jest taki, ze poki co nie rozlewa sie na boki. Nadal mam wcięcie w tali [emoji1305]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też Ola dziwnie się czuję z brzuchem. Oczywiście jestem super szczęśliwa i niech moje brzusio skarbusio wraz z jego zawartością ma się jak najlepiej, ale czuję się z nim dziwnie. W kuchni ciągle nim zaczepiam jak coś robię. A to miskę sobie nim odsunę a to bluzkę ubrudzę o blat....

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry