reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Monti - mam to samo [emoji1]. Już kilkakrotnie coś mi spadło, coś przesunelam, albo wylalam soczek dziecku (szczególnie zawadzam jak mam szersze bluzki czy koszule) ... Pole widzenia mi gdzieś zanika, a dodatkowy materiał zawsze coś zbroi. Normalnie gracja słonia w fabryce porcelany [emoji1], a to dopiero półmetek...

reklama
Integral - a spróbuj wejść na 5 piętro [emoji1]. We wtorek zaliczyłam taką wspinaczkę. Najlepsze było to, że jak już doszłam do swoich drzwi, to z 7 piętra schodzila taka starsza Pani z pieskiem... Już drugi raz zaliczyła w trakcie tego poranka ten spacerek schodkowy... "Dobila" mnie swoją kondycją

Hahaha tak wiecznie poplamiony brzuch :D
Ale kondycja u mnie bez zmian, ani zadyszki, nic mi ciezko na razie nie jest. Jescze ok 6 tygodni i bedzie zycie hipo... Choc licze, ze moze nie :D

No piękne te brzuchole wszystkie. Jeszcze różne, choć już coraz mniej.
Ja jestem Swoim zachwycona i aktualnie wisi mi jak będzie wyglądał za kilka miesięcy. Zbyt długo walczyłam o dzidzie, a poza tym wygląd już nie jest moim priorytetem ;) mam nadzieję że jakoś wrócę do normy ale nie będę się katować bardziej bo planuje jeszcze powiększać rodzinę.
No mi jeszcze wpada w cycki, nie zaczepiam o nic, ale to pewnie że względu na wzrost. Za to już dwa razy nie doszacowalam przejścia między dużymi samochodami i musiałam się cofac :) no i już jak pisałam lustrzyca mnie dopada, jak się powyginam to jeszcze coś widzę. Przypuszczam że gdyby nie moje nadmiary tłuszczu to miałabym malutki brzuszek.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry