Monti - mam to samo [emoji1]. Już kilkakrotnie coś mi spadło, coś przesunelam, albo wylalam soczek dziecku (szczególnie zawadzam jak mam szersze bluzki czy koszule) ... Pole widzenia mi gdzieś zanika, a dodatkowy materiał zawsze coś zbroi. Normalnie gracja słonia w fabryce porcelany [emoji1], a to dopiero półmetek...
reklama
Alex_87
Fanka BB :)
Monti
A to pocieszające mimo wszystko, że nie tylko ja jestem w tym czasie taka niezdarna [emoji6]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Integral
Zgrabnosc ruchowa to pikus. Ja jak wychodze do sklepu to w polowie drogi sapie jak lokomotywa...... gdzie moja kondycja?!
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
pumelova
Ja nie mam problemów z koordynacją ale czasem się okazuje że mam plamę na brzuchu której ja nie widzę
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Integral - a spróbuj wejść na 5 piętro [emoji1]. We wtorek zaliczyłam taką wspinaczkę. Najlepsze było to, że jak już doszłam do swoich drzwi, to z 7 piętra schodzila taka starsza Pani z pieskiem... Już drugi raz zaliczyła w trakcie tego poranka ten spacerek schodkowy... "Dobila" mnie swoją kondycją
Monti
Pumelova taaak [emoji2] miałam taka sytuacje ostatnio w knajpie. Sos czosnkowy wylądował między cycem a brzuchem i nie mogłam go zlokalizować, mąż się zlitował i mnie wyczyścił [emoji2]
No piękne te brzuchole wszystkie. Jeszcze różne, choć już coraz mniej.
Ja jestem Swoim zachwycona i aktualnie wisi mi jak będzie wyglądał za kilka miesięcy. Zbyt długo walczyłam o dzidzie, a poza tym wygląd już nie jest moim priorytetem mam nadzieję że jakoś wrócę do normy ale nie będę się katować bardziej bo planuje jeszcze powiększać rodzinę.
No mi jeszcze wpada w cycki, nie zaczepiam o nic, ale to pewnie że względu na wzrost. Za to już dwa razy nie doszacowalam przejścia między dużymi samochodami i musiałam się cofac no i już jak pisałam lustrzyca mnie dopada, jak się powyginam to jeszcze coś widzę. Przypuszczam że gdyby nie moje nadmiary tłuszczu to miałabym malutki brzuszek.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem Swoim zachwycona i aktualnie wisi mi jak będzie wyglądał za kilka miesięcy. Zbyt długo walczyłam o dzidzie, a poza tym wygląd już nie jest moim priorytetem mam nadzieję że jakoś wrócę do normy ale nie będę się katować bardziej bo planuje jeszcze powiększać rodzinę.
No mi jeszcze wpada w cycki, nie zaczepiam o nic, ale to pewnie że względu na wzrost. Za to już dwa razy nie doszacowalam przejścia między dużymi samochodami i musiałam się cofac no i już jak pisałam lustrzyca mnie dopada, jak się powyginam to jeszcze coś widzę. Przypuszczam że gdyby nie moje nadmiary tłuszczu to miałabym malutki brzuszek.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
nie wiem czy to tylko moje odczucia ale wg mnie spodnie ciążowe mocno podkreślają brzuch i przez to wydaje się większy niż jest w rzeczywistości. Czy też macie takie spostrzeżenia czy tylko ja tak nietypowo to postrzegam?
Podziel się: