reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Dziewczyny wrzucam wam zdjęcia z mojej pierwszej ciąży..już pod koniec..Brzuszek był tak duży że wszyscy pytali mnie czy to bliźniaki..
1486061685-aaaaaa.jpeg

1486061725-aaaaaa.jpeg

;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lilith jak chodzę do poradni to w gabinecie obok jest poradnia ciąży wieloplodowej. Ostatnio była pani z takim brzuszkiem jak Twój z córka na końcu (O i taki jak Alex-szacun ) a ona na początku 7 miesiąca. Też taka drobna jak ty.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystkie piekne brzuszki ale Alex twoj to byl mega.ja mam Teraz tak ze ludzie sie mnie pytaja na kiedy Termin a ja mowie 02.07 to sie pytaja czy blizniaki beda a przytylam 2.5kg w sumie ale brzuch duzy

f2w3flw15r2h1ssa.png

Misia zdziwilabys się, znam mamy bliźniaków które zazwyczaj miały taki sam brzuszek.. Tylko nieliczne z wuekszymi chodziły, choćby tu na forum.

Megan mi chodzi o mierzenie np. Cotygodniowe, by ocenić jak brzuszek rośnie.

Ola mój jest też duuuzo większy na wieczór. Nigdy wtedy zdjęć nie robie bo to po posiłku wiec jakoś sztucznie powieksxone.
Dziś mam mega.. Juz sama nie wiem czy mam paranoję czy będzie znowu taki duży..

"Nigdy wyedy zdjec nie robie" [emoji23] ja nawet nie patrze w lustro

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Misia, nie wrzucalam zdjęcia z końcówki. Musiałabym stary dysk wygrzebax. Ten co dawałam na forum był z końca 5, 6 z psem i końca 7 takie 3.

Alex spory, właśnie podobny miałam w początkach 8 m a rodziłam w 43 tyg. Hihi. Przytyłam wtedy 15kg ale w 10m zrzucilam z 75 na 47 kg ( start z wagą aż 60kg, normalna 50 ale doły miałam..i duuzo wymiotowalam aż do końca, gdyby nie to pewnie byłoby wiecem)

U mnie jest + 28 cm ale mierzylam przed chwika, musze z rana sprawdzić. Juz sid bojd.
Ale jak oglądałam zdjęcia na apce amerykańskiej to laseczki tez duże brzuszki mają..

Lilith to chodziło mi o ten największy :)
Myślę że u mnie nie będzie tak spektakularnie wyglądał bo całą jestem duża, ale takie drobne dziewczyny to naprawdę mają duże obciążenie pod koniec. Przecież jaki to duży procentowy przyrost nie dość że wagi to objętości.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jutro czasu nie będzie więc dziś się wrzucam 16+6, waga na 0. I chyba to już będzie koniec tego i coś czuję w kościach że już zacznę tyć :p

Załączniki

• pixlr_20170203064724553.jpg
    pixlr_20170203064724553.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 131
Do góry