reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Maziajka - hahaha, ale u Ciebie widać brzuszek, więc dziwię się, że koleżanka go nie widzi [emoji6]

Ewcia - maleństwo jeszcze, ale rośnie, i co najważniejsze - rośnie zdrowo [emoji5]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aim masz racje zaczęło Cię wybrzuszac :)
Maziajka No co Ty brzuch widać wyraznie wystaje
Ewcia całkiem spory ale zgrabniutki

Maziajka widać, widać. Choć malutki jeszcze. Mówiłaś, że w poprzedniej w 6 wyskoczył spory??

Ewcia jacie fajnie, że się pokazalas. Cudny brzuszek Ci rośnie, bardzo ksztaltny :)

Mierzona rano, 3 cm różnicy z wieczorem :)

Słuchajcie, a czy macie czasem tak, ze po ćwiczeniach Wam brzuch wskakuje? :D ja np Pocwiczylam dzis troche i mam wrazenie, ze po ćwiczeniach bardziej mi go było widac niz tuż przed :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lilth własnie tak bylo po swietach bozego narodzenia mi wyskoczyl a urodzilam koncem marca.Jezu nie mam zadnych zdjec na kompie z ciaży...

Witajcie dziewczyny.. :)

Super brzuszki..każdy już się ładnie zaokrąglił.. :)

Wrzucam i ja swój z dziś 17t+1d

1486123103-aaaaaa.jpeg

1486123112-aaaaaa.jpeg

1486123121-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry