reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Maziajka - hahaha, ale u Ciebie widać brzuszek, więc dziwię się, że koleżanka go nie widzi [emoji6]

Ewcia - maleństwo jeszcze, ale rośnie, i co najważniejsze - rośnie zdrowo [emoji5]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aim masz racje zaczęło Cię wybrzuszac :)
Maziajka No co Ty brzuch widać wyraznie wystaje
Ewcia całkiem spory ale zgrabniutki

Maziajka widać, widać. Choć malutki jeszcze. Mówiłaś, że w poprzedniej w 6 wyskoczył spory??

Ewcia jacie fajnie, że się pokazalas. Cudny brzuszek Ci rośnie, bardzo ksztaltny :)

Mierzona rano, 3 cm różnicy z wieczorem :)

Słuchajcie, a czy macie czasem tak, ze po ćwiczeniach Wam brzuch wskakuje? :D ja np Pocwiczylam dzis troche i mam wrazenie, ze po ćwiczeniach bardziej mi go było widac niz tuż przed :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lilth własnie tak bylo po swietach bozego narodzenia mi wyskoczyl a urodzilam koncem marca.Jezu nie mam zadnych zdjec na kompie z ciaży...

Witajcie dziewczyny.. :)

Super brzuszki..każdy już się ładnie zaokrąglił.. :)

Wrzucam i ja swój z dziś 17t+1d

1486123103-aaaaaa.jpeg

1486123112-aaaaaa.jpeg

1486123121-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry