reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Arrow bo pewnie szczupla jestes. Ja w pierwszej ciazy tez pozno brzuch mialam a w drugiej ciazy tez Jakos moze w 17 tyg jak ktos wogole w pracy sie skapnal no a teraz Sama widze ze skora rozciagnieta i wyszedl wczesniej.nieumie nawet go wciagnac gdybym chciala

f2w3flw15r2h1ssa.png

reklama
Karo011 właśnie nie jestem :) mam brzuszek który mój mąż nazywa od roku "eco bubble". Taki mój mały t luszczyk. :) We wtorek po wizycie jak już będę znała prawdziwy wiek ciazy to wtedy wrzucę fotkę :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

W każdej kolejnej ciazh widać dużo szybciej.

Widać jak się ładnie Brzuszki zaokraglaja. fajne to pamiątki za dwa tygodnie mogą wyglądać zupełnie inaczej i ciezej będzie ukryć.

Dziewczyny śliczne brzuszki :-) ja teraz trzecia ciąża i chociaż został brzuszek po poprzednich to jeszcze tydzień temu mogłam wcisnąć a teraz już nie ma szans. Moja ginekolog we wtorek tez powiedziała że będę mieć szybko duży brzuch bo moja macica bardzo szybko rośnie i jak na 8 tydzień to jest ogromna :-)

f2w33e3kdaj3n4f0.png

Hehe dno macicy w 16tc wychodzj 2 palce nad spojenie lonowe.
Gdzie reszta brzuszków??

slide_27.jpg

Załączniki

• slide_27.jpg
    slide_27.jpg
    98,1 KB · Wyświetleń: 902
reklama
Do góry