Arrow bo pewnie szczupla jestes. Ja w pierwszej ciazy tez pozno brzuch mialam a w drugiej ciazy tez Jakos moze w 17 tyg jak ktos wogole w pracy sie skapnal no a teraz Sama widze ze skora rozciagnieta i wyszedl wczesniej.nieumie nawet go wciagnac gdybym chciala
reklama
arrow92
Fanka BB :)
Karo011 właśnie nie jestem mam brzuszek który mój mąż nazywa od roku "eco bubble". Taki mój mały t luszczyk. We wtorek po wizycie jak już będę znała prawdziwy wiek ciazy to wtedy wrzucę fotkę
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Siwa88
Dziewczyny śliczne brzuszki :-) ja teraz trzecia ciąża i chociaż został brzuszek po poprzednich to jeszcze tydzień temu mogłam wcisnąć a teraz już nie ma szans. Moja ginekolog we wtorek tez powiedziała że będę mieć szybko duży brzuch bo moja macica bardzo szybko rośnie i jak na 8 tydzień to jest ogromna :-)
Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 14fcf90d1d051.jpg
5+3 - u mnie na razie widać tylko wielkie wzdęcie (mimo że od tygodnia mam wstręd do jedzenia) plus mam niestety nadwagę od samego początku. myślę, że ten wstęt do jedzenia ze strachu, że jeszcze bardziej przytyję
5+3 - u mnie na razie widać tylko wielkie wzdęcie (mimo że od tygodnia mam wstręd do jedzenia) plus mam niestety nadwagę od samego początku. myślę, że ten wstęt do jedzenia ze strachu, że jeszcze bardziej przytyję
arrow92
Załączniki
reklama
arrow92
Dzięki Morela. przysięgam ze dwa dni temu miałam płaski brzuch [emoji23] chyba muszę ograniczyć to co jem...
Podziel się: