reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Haha ja z kolei moim koleżankom z pracy, które co rusz mówią na każdym moim kolejnym etapie życia że "no teraz to ci się już skończy" :p

reklama
Misia ja jestem taka srednia, nie mam drobnej budowy co mi zawsze przeszkadza:(

Aim koleżanki z pracy zawsze wiedzą najlepiej :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Aim a ten masażer Ci bie pomaga juz? Kurde miałam go kupic, a wyszło jak zwykle

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Spotkałam się z opiniami że pod koniec ciąży takie wibracje mogą źle wpływać, nie wiem ile w tym prawdy, ale nie używam go ostatnio i czeka na "po porodzie".
No, idiotyczne stwierdzenie że skoro im się przestało chcieć dbać o siebie w określonej sytuacji to znaczy że w identycznych sytuacjach wszyscy inni zachowają się tak samo jak one i też przestaną :p

Aim tez takie opinie słyszałam, napierw, po ślubie "noo zobaczysz teraz to będziesz tylko grubła" (schudłam :p ) i teraz jest to samo, to że one nie dbają o siebie nie znaczy ze my nie będziemy :)

Alex - super brzusio :D figurka zostala a tylko pileczke nosisz :D

Kasiulka - no jak zwykle zjawiskowo :o [emoji173] ciąża to ci sluzy ze hoho i ta pupa:D no pięknie [emoji7]

Maziajka - cudaśny brzusio :* jest co dźwigac:D to plus cycoch ale wygladasz super :D i nogi tez szczuplutkie:p

Ewella - fajny zgrabny brzuś:*
I jak nie chudzina jak chudzina ? Ja ci dam :D

Ola - przeciez nigdzie nie widac tych 9.5 kg ! Tylko na brzuszku !:D piekna maaz figure:o :D na pewno szybko wrocisz do formy :D

A teraz ja pokaze brzuchol z dzisiaj :D taka szybka mini sesyjka z rana przed wyjsciem :D

1494493699180.jpg
1494493702857.jpg
1494493705637.jpg

Od miesiaca+ tydzien waga stała na +9 kg[emoji14]wczoraj weszlam i doskoczył +1 kg[emoji14]takze mam juz 10 na plusie[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1494493699180.jpg
    1494493699180.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 600
  • 1494493702857.jpg
    1494493702857.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 593
  • 1494493705637.jpg
    1494493705637.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 599
reklama
Ja tez nie wiem gdzie je masz :) a mierzylas sie w pasie? Bo brzuch wydaje sie byc maleńki!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry