reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Haha ja z kolei moim koleżankom z pracy, które co rusz mówią na każdym moim kolejnym etapie życia że "no teraz to ci się już skończy" :p

reklama
Misia ja jestem taka srednia, nie mam drobnej budowy co mi zawsze przeszkadza:(

Aim koleżanki z pracy zawsze wiedzą najlepiej :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Aim a ten masażer Ci bie pomaga juz? Kurde miałam go kupic, a wyszło jak zwykle

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Spotkałam się z opiniami że pod koniec ciąży takie wibracje mogą źle wpływać, nie wiem ile w tym prawdy, ale nie używam go ostatnio i czeka na "po porodzie".
No, idiotyczne stwierdzenie że skoro im się przestało chcieć dbać o siebie w określonej sytuacji to znaczy że w identycznych sytuacjach wszyscy inni zachowają się tak samo jak one i też przestaną :p

Aim tez takie opinie słyszałam, napierw, po ślubie "noo zobaczysz teraz to będziesz tylko grubła" (schudłam :p ) i teraz jest to samo, to że one nie dbają o siebie nie znaczy ze my nie będziemy :)

Alex - super brzusio :D figurka zostala a tylko pileczke nosisz :D

Kasiulka - no jak zwykle zjawiskowo :o [emoji173] ciąża to ci sluzy ze hoho i ta pupa:D no pięknie [emoji7]

Maziajka - cudaśny brzusio :* jest co dźwigac:D to plus cycoch ale wygladasz super :D i nogi tez szczuplutkie:p

Ewella - fajny zgrabny brzuś:*
I jak nie chudzina jak chudzina ? Ja ci dam :D

Ola - przeciez nigdzie nie widac tych 9.5 kg ! Tylko na brzuszku !:D piekna maaz figure:o :D na pewno szybko wrocisz do formy :D

A teraz ja pokaze brzuchol z dzisiaj :D taka szybka mini sesyjka z rana przed wyjsciem :D

1494493699180.jpg
1494493702857.jpg
1494493705637.jpg

Od miesiaca+ tydzien waga stała na +9 kg[emoji14]wczoraj weszlam i doskoczył +1 kg[emoji14]takze mam juz 10 na plusie[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1494493699180.jpg
    1494493699180.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 598
  • 1494493702857.jpg
    1494493702857.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 589
  • 1494493705637.jpg
    1494493705637.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 597
reklama
Ja tez nie wiem gdzie je masz :) a mierzylas sie w pasie? Bo brzuch wydaje sie byc maleńki!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry