reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Ola W. u mnie to samo! Na ostatniej wizycie u gina waga skoczyła mi o 3kg ! Niestety widać to tylko po udach :) W sumie 33 tydz a mam 10kg na plusie :(
Pociesze Cię, że w pierwszej ciąży miałam podobnie... i po miesiącu brzusio miałam płaski a po około 3 miesiącach w biodrach samo mi zeszło (tylko spacery).

reklama
Ola W jak dla mnie wyglądasz kropka w kropke jak ja. Jeszcze mowisz, ze w uda ci poszlo - to bedziemy razem po porodzie nad nimi pracowac bo mi tez tam poszlo ;) tylko nie wiem ile bo takieporzadki robilam ostatnio ze pijecia nie mam gdzie jest centymetr :p

Kasiulka, ślicznie, jak zwykle promiennie! :)
Maziajka, super brzuchol!
Ewela, ale jesteś drobniutka i brzuszek też mały się wydaje, super!

Ola, śliczny! U mnie też niestety w nogi i tyłek trochę poszło... no ale trudno, przybrało się to i się zrzuci!

Ola W pięknie wyglądasz:)

Mi nigdy nie idzie w uda, mam tendencje po mamie tyc tylko w brzuchu. Pewnie trudno mi będzie potem zrzucic.. :(

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ola moze i poszlo Ci cos w uda, ale dalej masz je szczuple. Rozumiem ze byly jeszcze zgrabniejsze, ale na pewno wrocisz. Zwlaszcza jak lubisz cwiczyc. A brzus masz maly :)

Dzięki :)

To, ze poszło w uda nie jest najgorsze. Przeszkadza mi, ze sa z cellulitem i mega galaretowate :D

Ale macie racje - zrzuci sie! Bedziemy sie wzajemnie motywować i bedzie git ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Noo musimy się motywować żeby utrzeć nosa ciotkom/kuzynkom które tylko czekają aż przytyje i zbrzydne :pp

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hehehe współczuję ciotek/kuzynek u mnie pewnie takie same ale za to gruba już w większości:)
Ja tam jestem gruba ale i tak ładna :) tak się pocieszam :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry