reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Megan, Ola ja sie tak nie bawie... :p jakie maciupenkie dalej :D

Ja mam niezmiennie od 2 tyg tyle samo 93cm, ale nie wiem jak to mozliwe bo brzuch tyllleee wiekszy

Megan brzusio ślicznie się zaokrąglił.. 26tydzien na karku a dalej figurka niczego sobie.. :)

Ola brzusio dalej dość drobny ale w porównaniu do poprzednich fotek też pięknie rośnie.. :)

Trochę wam zazdroszczę..po porodzie raz dwa dojdziecie do figury i formy z przed ciąży.. Ja czuję się już jak mały słoń..w pasie , na wysokości pępka 99cm.. już się nieda brzuszka ukryć.. :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiulka, spoko. Pewnie sie wyrówna pozniej! Za to w kilogramach mi poleciało ;p wiec ostatecznie pewnie bedzie trudniej zrzucić ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

To My 25 t zaczynamy
1490733726-aaaaaa.jpeg

puchne jak nic, albo woda się zbiera albo cukrzyca bo i waga szaleje jakbym żarła jak niedziewiedz

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Kasiulka ja właśnie też od 2 tyg nie rosne na cm- mam ciągle 97. Nawet się zestresowalam że może dziecko nie rośnie bo prawie nie tyje ale skoro lekarz chciał mniej przybrać to proszę bardzo. 2 tyg A ja przybrałam jakieś 200g.

Morela piękna piłka[emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry