Kasiulka pewnie ze tak:-) wiadomo ze czlowiek bardziej fit czuje sie lepiej i w ogole.Ale jak widze jak nam tu szczupaki wrzucaja fotke i pisza jakie grube sa etc.. to chce mi sie isc i im w tylek strzelic!
reklama
D
Deleted member 134305
Gość
Karo cudownie w tej sukieneczce wygladasz!!!
Maziajka popieram! Choc ja w wersji fit czułam sie mega dobrze i kobieco, faceci tez sie bardziej za mna ogladali ale moze dlatego, ze sama sie ze soba bardzo dobrze czułam. Teraz jestem w ciazy i kompletnie mi nie zalezy na wygladzie, ciesze sie moim brzuszkiem i tak spokojnie to wszystko zrzuce, cieszy mnie pozniej jak zakładam coraz mniejszy rozmiar, a ze najlepsze ciuchy mam na malutki rozmiar to bede miala wieksza motywacje
Maziajka popieram! Choc ja w wersji fit czułam sie mega dobrze i kobieco, faceci tez sie bardziej za mna ogladali ale moze dlatego, ze sama sie ze soba bardzo dobrze czułam. Teraz jestem w ciazy i kompletnie mi nie zalezy na wygladzie, ciesze sie moim brzuszkiem i tak spokojnie to wszystko zrzuce, cieszy mnie pozniej jak zakładam coraz mniejszy rozmiar, a ze najlepsze ciuchy mam na malutki rozmiar to bede miala wieksza motywacje
Ja pamietam jak po pierwszej ciazy wbilam sie w moje najmniejsze jeansy jezu jakie to bylo piekne
U mnie poki co niecale 3kg na plus mysle ze duzo nie przybiore ale to tylko dlatego ze mialam spory zapas jak na siebie.Z jasiem przytylam 16kg ale zaczynalam z 47.Od razu po 2-3 mies po porodzie juz mialam 50 i tak zostalo.Pozniej troche pofolgowalam i przytylam pare kg ale w granicach normy....ah te piwkooo
U mnie poki co niecale 3kg na plus mysle ze duzo nie przybiore ale to tylko dlatego ze mialam spory zapas jak na siebie.Z jasiem przytylam 16kg ale zaczynalam z 47.Od razu po 2-3 mies po porodzie juz mialam 50 i tak zostalo.Pozniej troche pofolgowalam i przytylam pare kg ale w granicach normy....ah te piwkooo
No wlasnie duzo dziewczyn szybko zrzuca i 20 kg. Ja jakos tak nie mam. Rodze dziecko jestem lzejsza jakies 4-5 w kolejne powiedzmy 4 mce pozbywam sie jescze 3-4 i stoi. A dlaczego stoi? Bo poczatkiem lakatcji mam taki apetyt, ze tylko konia z kopytami
pumelova
Fanka BB :)
Kurde jakie wy wszystkie musicie być drobne, ja nie mam nadwagi, po tym jak schudłam 10kg przed ciąża czułam się zajebiscie a ważyłam 60kg przy 69 - to było moje max w życiu czułam się jak hipopotam, twarz jak księżyc itd.. a mam 162:/ jakbym doszła do 50 to bym chyba znikła;D
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Bo to wsYstko zalezy od budowy, od kości. Masy mięśniowej waga wadze nie równa tak naprawde. Ale wiadomo, ze kazdy chce widziec na skali jak najmniej. Tym bardziej jak nie jest typem fit i nie mysli sie o mięśniach tylko o objętości
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem cos o tym... mam to samo
Moje 50kg tuż przed ciaza było wynikiem 1km piechotą do pracy i dietą. Sporadycznie był plank. Nic poza tym
Moje 50kg tuż przed ciaza było wynikiem 1km piechotą do pracy i dietą. Sporadycznie był plank. Nic poza tym
reklama
Podziel się: