reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

AIM najlepszy w naszym miescie jest T. Kasprzyk, wierz mi, ze rozpatrywałam ten temat od kilku lat, duzo by opowiadac, jesli chcesz cos zrobic to napewno nie baw sie w zadne wypełnianie bóg wie czym, normalne sylikonowe piersi, nawet w małym rozmiarze. Troszke sie na ten temat orientuje niestety :/

Pumelova usmiałam sie z tego komentarza o stopach :D:D ja juz w sumie tez nie widze, co mam na dole :D

reklama
Uważam że medycyna estetyczna jest taką działką w której wybór metody i materiałów zależy już w wybitnym stopniu od indywidualnego przypadku :) doceniam to że się zorientowałaś w swoim :) Za nazwisko gościa dziękuję, pewnie zapamiętam i zwrócę uwagę na jego ofertę jak przyjdzie pora :)

1487926225-aaaaaa.jpeg

Przyszedl czas ina mnie.... to moj brzuchol i 8 kg na + [emoji16]

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Truskawka - ale cudny brzusio :o taka piekna pileczka a ty mega zgrabna [emoji41]

Ola.W - mamy jeden dzień różnicy i brzuszki chyba tez podobne [emoji7] super wygladasz [emoji173]

Kasiulka- aaaa stópek nie widać !![emoji43] Mega masz ten brzuszek [emoji173] chetnie bym go podkradła [emoji23] pięknie :)

Integral - również super brzuszek :) mega ciążowy [emoji7]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry