reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Aim znam jedna babeczkę bo ma zrobione złote nici. Ma prawie 60 lat a na wakacjach latała bez stanika i super były. Sterczaly a jednak swoje. Pomyślę nad tym mocno. Chyba że po dzieciach i jak schudnę ;) zostaną mi woreczki to walnę silikony.
Lilith bo specjalnie się obcisnelam żeby było dobrze widać :) no i trochę wypiłam :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

:D

Załączniki

• IMG_4911.JPG
    IMG_4911.JPG
    57,7 KB · Wyświetleń: 130
Misia u mnie są takie worki nalesnikowate bez ciąży jak mam swój rozmiar.
Chciałabym brzuch sobie zoperowac a nie cyce mimo wszystko..

Kasiulka tak Ci blisko do 25, zazdraszczam baardzo!!

Jakbym się miała bać to bym nie mówiła że planuje ;)
Jest wiele metod, na razie po postu wiem że "coś"będę robić a zobaczę z czym zostanę na koniec reprodukcji :) powiększanie nie jest chyba dla mnie, chyba że zostanie mi mniej niż przed ciążą. Ale generalnie pewnie będę robić coś na jedrność/wypełnienie/uniesienie.
Ale że takie rzeczy kosztują a rachunki nadal trzeba płacić więc trochę pewnie zejdzie zanim będę mogła się za to zabrać. No i jeszcze nie wiadomo jak nam pójdzie walka o drugie dziecko na świecie :) bo dopiero po tym się za to zabiorę.

reklama
Do góry