reklama
natalia88
31.08.2009 [*] Aniołek
Fajnie, że tak chudniecie... Mi został mega brzuchol po tej cesarce:| Dzisiaj listonoszka mówi: "Jaki piękny malutki brzusio, na kiedy termin?". Noooo, niech ten połóg mija , to pójdę na basen i moze na jakiś fitnes, bo wyglądam jak rolada:|
lubie ten watek jestem jeszcze w dwupaku, ale sie juz doczekac nie moge jak do was dolacze po porodzie
wy juz zrzucacie, a ja jeszcze dorzucam
pytanie do mam, ktore maja juz wiecej dzieci, jak w poprzednich ciazach chudly? naturalnie i dosyc szybko czy musialy na prawde sie meczyc cwieczeniami i zajelo im to wiecej czasu. Pewnie to wszystko zalezy od organizmu, kazda ma inny.
wy juz zrzucacie, a ja jeszcze dorzucam
pytanie do mam, ktore maja juz wiecej dzieci, jak w poprzednich ciazach chudly? naturalnie i dosyc szybko czy musialy na prawde sie meczyc cwieczeniami i zajelo im to wiecej czasu. Pewnie to wszystko zalezy od organizmu, kazda ma inny.
Kania78
...
Znajoma mi podesłała, może Was zainteresuje Nieoperacyjne metody korekcyjne :: Chirurgiczne zabiegi rekonstrukcyjne
Sama chciałabym już ćwiczyć mój brzuch, z tego co mi znajome pisały, to do pół roku trzeba się wstrzymać z ćwiczeniem akurat tej partii ciała.
Sama chciałabym już ćwiczyć mój brzuch, z tego co mi znajome pisały, to do pół roku trzeba się wstrzymać z ćwiczeniem akurat tej partii ciała.
betina79
Fanka BB :)
strasznie dlugo..z tego co mi znajome pisały, to do pół roku trzeba się wstrzymać z ćwiczeniem akurat tej partii ciała.
Madzia_83
Noelka ja też w pierwszej ciąży zastanawiałam się jak to jest możliwe że tyle rozciągniętej skóry może wrócić na swoje miejsce W pierwszej ciąży przytyłam 25kg i do formy wracałam przez 5 tygodni. Teraz 10kg i po 5 dniach brzuch już był fajny Poniżej zdjęcia z wczoraj i z każdym dniem brzuch lepiej wygląda
Załączniki
Herbata
noelka mi poszlo raz, dwa. w 5 tygodni wrocilam do swojej wagi. tak mniej wiecej. a co do brzucha to faktycznie zalezy duzo od genow, ale mysle ze dobry krem ujedrniajacy zalatwi sprawe. a za brzuszki mozesz sie brac juz tydzien po, jesli rodzilas sn
aleksp, natalia ja slyszalam ze nawet 9 miesiecy powinno sie czekac... wiem ze was dobilam, ale operacja to operacja...
aleksp, natalia ja slyszalam ze nawet 9 miesiecy powinno sie czekac... wiem ze was dobilam, ale operacja to operacja...
reklama
madzia o kurcze wygladasz jakbys nigdy w ciazy nie byla az nie moge sie napatrzec zazdroszcze tak szybkiego powrotu do formy. Bardzo malo przytylas w ciazy wiec moze dlatego szybciej ci to zeszlo ale to tez pewnie zalezy od organizmu
Podziel się: