reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki, diety i ćwiczenia - czyli figura i forma po porodzie

ja nie mam wagi, ale widać po twarzy i nogach, że mi sporo wody zeszło.
niestety brzuch nie wygląda zbyt dobrze, nie wiem czy po cc mogę już jakoś cwiczyc..
piersi są odrażające. staram się na nie w ogóle nie patrzeć..

reklama
Fajnie, że tak chudniecie... Mi został mega brzuchol po tej cesarce:| Dzisiaj listonoszka mówi: "Jaki piękny malutki brzusio, na kiedy termin?". Noooo, niech ten połóg mija , to pójdę na basen i moze na jakiś fitnes, bo wyglądam jak rolada:|

lubie ten watek:) jestem jeszcze w dwupaku, ale sie juz doczekac nie moge jak do was dolacze po porodzie:)
wy juz zrzucacie, a ja jeszcze dorzucam:)

pytanie do mam, ktore maja juz wiecej dzieci, jak w poprzednich ciazach chudly? naturalnie i dosyc szybko czy musialy na prawde sie meczyc cwieczeniami i zajelo im to wiecej czasu. Pewnie to wszystko zalezy od organizmu, kazda ma inny.

no wlasnie dziewczyny po cc...kiedy mozemy cwiczyc Nasze brzuchy itd? Macie jakies cwiczenia? Od kiedy mozna zaczac?

jak to wogole jest dziewczyny z tymi brzuchami po ciazy? ja jakos nie moge sobie wyobrazic, ze tyle skory rozciagnietej ma sie teraz wstapic. Czy ona zaczyna sie zmniejszac sama juz po porodzie?

Noelka ja też w pierwszej ciąży zastanawiałam się jak to jest możliwe że tyle rozciągniętej skóry może wrócić na swoje miejsce:) W pierwszej ciąży przytyłam 25kg i do formy wracałam przez 5 tygodni. Teraz 10kg i po 5 dniach brzuch już był fajny:) Poniżej zdjęcia z wczoraj i z każdym dniem brzuch lepiej wygląda:)
DSCN0695.jpgDSCN0696.jpg

Załączniki

• DSCN0695.jpg
    DSCN0695.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 133
  • DSCN0696.jpg
    DSCN0696.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 129
noelka mi poszlo raz, dwa. w 5 tygodni wrocilam do swojej wagi. tak mniej wiecej. a co do brzucha to faktycznie zalezy duzo od genow, ale mysle ze dobry krem ujedrniajacy zalatwi sprawe. a za brzuszki mozesz sie brac juz tydzien po, jesli rodzilas sn
aleksp, natalia ja slyszalam ze nawet 9 miesiecy powinno sie czekac... wiem ze was dobilam, ale operacja to operacja...

reklama
madzia o kurcze wygladasz jakbys nigdy w ciazy nie byla:) az nie moge sie napatrzec:) zazdroszcze tak szybkiego powrotu do formy. Bardzo malo przytylas w ciazy wiec moze dlatego szybciej ci to zeszlo ale to tez pewnie zalezy od organizmu:)

Do góry