porcelana
Fanka BB :)
Muszę się Wam do czegoś przyznać. Mianowicie, mam obsesję na punkcie ciążowych brzuszków i tego jak one rosną. Po prostu uwielbiam patrzeć jak się kobieta w ciąży zmienia i obserwować ten cały proces. Ko cham!!![emoji173] [emoji173] [emoji173]
Dzisiaj zrobiłam sobie pierwsze zdjęcie żeby później mieć porównanie do kolejnych, które mam w planie robić co dwa tygodnie.
Ze względu na to, że mam kilka nadprogramowych kilogramów (pomijając to, że to dopiero 7 tydzień), to u mnie jak na razie jakiejś odczuwalnej zmiany nie zauważyłam, chociaż pod pepkiem jest "coś", co nie znika po wyciągnięciu brzucha rano. Hmm... Do tego schudłam 3 kg od kiedy wiem, że jestem w ciąży.
Pokazujcie, co tam u Was się dzieje [emoji5]
P. S. Przepraszam za brudne legginsy - zdjęcie cykniete na budowie.
Dzisiaj zrobiłam sobie pierwsze zdjęcie żeby później mieć porównanie do kolejnych, które mam w planie robić co dwa tygodnie.
Ze względu na to, że mam kilka nadprogramowych kilogramów (pomijając to, że to dopiero 7 tydzień), to u mnie jak na razie jakiejś odczuwalnej zmiany nie zauważyłam, chociaż pod pepkiem jest "coś", co nie znika po wyciągnięciu brzucha rano. Hmm... Do tego schudłam 3 kg od kiedy wiem, że jestem w ciąży.
Pokazujcie, co tam u Was się dzieje [emoji5]
P. S. Przepraszam za brudne legginsy - zdjęcie cykniete na budowie.
Załączniki
Ostatnia edycja: