reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki, brzuszki, gdzie rosną maluszki.

reklama
Ja tam do chudzinek nie naleze, bo waga niestety pokazuje 78kg :/ wiec w porównaniu do większości dziewczyn to sporo. Po prostu budowa ciała pozwala na zakłamanie rzeczywistości:p nikt nie wierzy ze tyle waże
To sobie wyobraź, że ja ważę jakieś 71-72 kg przy wzroście 160 cm. Ciuchy mam na górę S/M, dół M/L.
Jak ja ludziom mówię, że tyle ważę, to mi nie wierzą.

To sobie wyobraź, że ja ważę jakieś 71-72 kg przy wzroście 160 cm. Ciuchy mam na górę S/M, dół M/L.
Jak ja ludziom mówię, że tyle ważę, to mi nie wierzą.
No to mamy przynajmniej to szczęście ze choć liczba wysoka to ciało daje rade to jakoś rozłożyć i zatuszowac. Zresztą ja zawsze mowoe ze mięśnie ważą więcej niż tluszczyk:p

Ale ty masz 11 tydzień.... jesteś prawie miesiąc przede mną [emoji6][emoji16]
Może miesiąc do przodu ale waga ta sama sprzed ciąży wiec już było mnie sporo zanim sie maluszek wykluł:) nie ma sie co przejmować, po porodzie będzie czas na zgubienie wszystkiego, a teraz i tak wszystkie bedziemy okrągłe:p przynajmniej sprzodu

IMG_1724.JPG

11t2d

Załączniki

• IMG_1724.JPG
    IMG_1724.JPG
    315,8 KB · Wyświetleń: 1 000
reklama
Do góry