reklama
Magdalenams
Fanka BB :)
Oj poczekaj jeszcze z miesiąc i nas dogonisz później będziemy marudzily że butów nie widaćŁadnie macie brzuszki dziewczyny. Takie okraglutkie widać że ciążowy zarys, u mnie chyba jeszcze taki jakbym się najadla...
Ewunia1981
Ja mam tak samo ...Ale macie zgrabne brzuszki. Ja mam jak w piątym miesiącu...
Kalinova
Dziś u nas zaczął się 14 tydzień i wyczekiwany drugi trymestr. Mdłości ustąpiły ze dwa tygodnie temu tak z dnia na dzień, pozostaje jeszcze popołudniowe zmęczenie i teraz walczymy z bakteriami w moczu.
W marcu mialałam zabieg usunięcia woreczka i blizny po laparoskopie są jeszcze świeże, swędzą przy rozciągającej się skórze czy poza olejkiem migdałowym i preparatem dla mam z AA mogę czymś bezpiecznie je smarować i uelastyczniać?
W marcu mialałam zabieg usunięcia woreczka i blizny po laparoskopie są jeszcze świeże, swędzą przy rozciągającej się skórze czy poza olejkiem migdałowym i preparatem dla mam z AA mogę czymś bezpiecznie je smarować i uelastyczniać?
Załączniki
kitty89
Kalinova
@Kalinova prawie nic jeszcze nie widać u Ciebie
Ja mam wrażenie że mój z dnia na dzień coraz większy, dzisiaj 13+4 i też z mdlosciami dużo lepiej wczoraj nawet wysprzatalam cała chatę z przyjemnością
Zobacz załącznik 902421
Widać, widać, a przede wszystkim czuć po ciuchach ;-). Na wagę się boję stanąć, bo jeszcze nigdy nie miałam takich wymiarów ;-). Ale niech rośnie maleństwo :-).
Piękny masz brzuszek :-) i dobrze, że samopoczucie lepsze :-)
Załączniki
gosia1991
reklama
Podziel się: