reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Vertigo pisze:'ptaszek' to chyba wiadomo - duch swiety
a napisik - 1 list do koryntian rozdzial 6 wersety 9-13:
9 6 Czyż nie wiecie, że niesprawiedliwi nie posiądą królestwa Bożego? Nie łudźcie się! Ani rozpustnicy, ani bałwochwalcy, ani cudzołożnicy, ani rozwięźli, ani mężczyźni współżyjący z sobą, 10 ani złodzieje, ani chciwi, ani pijacy, ani oszczercy, ani zdziercy nie odziedziczą królestwa Bożego. 11 A takimi byli niektórzy z was. Lecz zostaliście obmyci, uświęceni i usprawiedliwieni w imię Pana naszego Jezusa Chrystusa i przez Ducha Boga naszego.
12 Wszystko mi wolno, ale nie wszystko przynosi korzyść. Wszystko mi wolno7, ale ja niczemu nie oddam się w niewolę. 13 Pokarm dla żołądka, a żołądek dla pokarmu8. Bóg zaś unicestwi jedno i drugie. Ale ciało nie jest dla rozpusty, lecz dla Pana, a Pan dla ciała.
tatuaze mamy rozne, ale napis ten sam (zeby nam sie w dupach nie poprzewracalo - swoja droga geneza tych tauazy jest smutna...)
samo robienie nie bylo zle, gorzej poprawki. ponoc najbardziej boli tam gdzie jest miekka tkanka, ja wymiekalam przy 'kolorowaniu' (a ponoc kontur bardziej boli), szczegolnie na kregoslupie :
Zabrzmiało intrygująco
Elvira
13 pazdziernik
Mnie tez nie bolalo. Ale z nas twarde sztuki ;Dshady pisze:
Malgos robienie tatuazu wcale nie boli....przynajmniej mnie nie bolalo |
Elvira
13 pazdziernik
Ja tez ciekawa??? Ale nie musisz jak nie chcesz, zrozumiem.Vertigo pisze:poszlo na priv
kaszu27
Październikowa mamusia
kurcze, choc bardzo podobaja mi sie te tatuaże, to chyba bym spękała ze strachu...
Elvira
13 pazdziernik
Nie......jak bys miala jeden to bys chciala miec nastepny.kaszu27 pisze:kurcze, choc bardzo podobaja mi sie te tatuaże, to chyba bym spękała ze strachu...
shady
Fanka BB :)
dokladnie.....ja mam jeden a juz jecze ze chce drugi.....za pierwszym razem wiedzialam jaki chce a teraz mialabym z tym problem
Malgosia tatuaz boli w zaleznosci od tego gdzie sie go robi, ja robiac na ramieniu nie wiedzialam co to bol, natomiast moja kumpela na ledzwiach robila to jeczala z bolu i robila na 3 razy..........a na powiekach ciezko sie dziwic ze bolalo, to unerwione miejsce
kaszu27
Październikowa mamusia
ja zawsze chciałam mieć na kostce...
reklama
Podziel się: