reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

brzuszek

reklama
Vertigo pisze:
'ptaszek' to chyba wiadomo - duch swiety
a napisik - 1 list do koryntian rozdzial 6 wersety 9-13:

9 6 Czyż nie wiecie, że niesprawiedliwi nie posiądą królestwa Bożego? Nie łudźcie się! Ani rozpustnicy, ani bałwochwalcy, ani cudzołożnicy, ani rozwięźli, ani mężczyźni współżyjący z sobą, 10 ani złodzieje, ani chciwi, ani pijacy, ani oszczercy, ani zdziercy nie odziedziczą królestwa Bożego. 11 A takimi byli niektórzy z was. Lecz zostaliście obmyci, uświęceni i usprawiedliwieni w imię Pana naszego Jezusa Chrystusa i przez Ducha Boga naszego.
12 Wszystko mi wolno, ale nie wszystko przynosi korzyść. Wszystko mi wolno7, ale ja niczemu nie oddam się w niewolę. 13 Pokarm dla żołądka, a żołądek dla pokarmu8. Bóg zaś unicestwi jedno i drugie. Ale ciało nie jest dla rozpusty, lecz dla Pana, a Pan dla ciała.

tatuaze mamy rozne, ale napis ten sam (zeby nam sie w dupach nie poprzewracalo - swoja droga geneza tych tauazy jest smutna...)

samo robienie nie bylo zle, gorzej poprawki. ponoc najbardziej boli tam gdzie jest miekka tkanka, ja wymiekalam przy 'kolorowaniu' (a ponoc kontur bardziej boli), szczegolnie na kregoslupie  ::)

Zabrzmiało intrygująco :)

dokladnie.....ja mam jeden a juz jecze ze chce drugi.....za pierwszym razem wiedzialam jaki chce a teraz mialabym z tym problem :)

Malgosia tatuaz boli w zaleznosci od tego gdzie sie go robi, ja robiac na ramieniu nie wiedzialam co to bol, natomiast moja kumpela na ledzwiach robila to jeczala z bolu i robila na 3 razy..........a na powiekach ciezko sie dziwic ze bolalo, to unerwione miejsce

Ja sobie kiedyś w wakacje zrobiłam taki zmywalny ... i w zupełności mi to wystarczyło ;) Prawdziwego nie chcę mieć

reklama

ja mialam zmywalny ale tylko raz bo ochydnie wygladalo jak sie zmywal bleeeee....musialam dlugi rekaw nosic.....teraz tez musze....przed wizyta u rodzicow...moja mama by wylewu dostala jakby go zobaczyla ;D ;D

Do góry