reklama
Wszystko albo nic
Niektóre plamienia zdarzaja sie normalne a niektóre wymagają lekow.
Nie pytaj o wszystko na forum tylko dzwon i idz do lekarza prowadzącego zeby nie bylo za pozno,od tego go masz.
Kazde plamienie trzeba sprawdzić u ginekologa!
Niektóre plamienia zdarzaja sie normalne a niektóre wymagają lekow.
Nie pytaj o wszystko na forum tylko dzwon i idz do lekarza prowadzącego zeby nie bylo za pozno,od tego go masz.
Kazde plamienie trzeba sprawdzić u ginekologa!
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Jeśli brązowe to najprawdopodobniej jakąś starą krew i się czyści , ja plamilam bo miałam za niski progresteron ...dostałam leki i musiałam sie oszczędzać zresztą do teraz muszę. Godzina 19 więc myślę, że dobrze by było gdybyś podjechala na izbę przyjęć i nie czekała do jutra bo pewnie Twój prowadzący dziś już Cię nie przyjmie. Tylko się niestresuj bo dzidzia czuje . Na pewno będzie wszystko ok .. zmykaj do lekarza. Głowa do góry i daj znać co powiedzieli Ci w szpitalu.
Moj lekarz zawsze mowil ze kazde i nawet najmniejsze.Nie odstawiaj Luteiny. Plamienia trzeba zawsze konsultować, nawet jak komuś innemu nic po nich nie było. Albo dzwonić do lekarza albo od razu do szpitala.
Przyszlamama89
Fanka BB :)
Takie plamienia świadczą że w organizmie dzieje się coś złego...koniecznie skonsultuj to z lekarzem.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ja również miałam brązowe plamienia od 6 tc do 8 tc lekarz przepisał luteiny dopochwowa 2x 00mg i duphaston 2x1, później okazało się ze mam nadzerka zmienił luteiny pod język 50m 2x2 duphaston 2x2 i od tamtego czasu brak plamienie! i prawdopodobnie na początku było to z niskiego progesteronu 36 a później podrażnienia. ale każde plamienie należy skonsultiwacBoje się. Jestem w 10 tygodniu i dzisiaj dostałam jakiegoś brązowego plamienia co to jest boje się. To moja pierwsza ciaza. Pierwszy raz od kiedy jestem w ciąży plamie. Co to jest
Proszę przestać rozpowiadać takie głupoty.Takie plamienia świadczą że w organizmie dzieje się coś złego...koniecznie skonsultuj to z lekarzem.
Pozdrawiam
Nie każde plamienie oznacza coś złego.
Przy implantacji mogą towarzyszyc plamienia, ale nie muszą.
W późniejszych tygodniach też mogą być plamienia i wcale nie muszą oznaczać niczego złego więc przestan rozpowiadać takie bzdury i stresowac inne kobiety.
Ja plamilam w 7tyg ciąży, czekałam na wizytę u ginekologa, która miałam na drugi dzień, a w międzyczasie opisałam co się dzieje tu na forum i czekalam na odp jakichś doświadczonych w tych tematach kobiet.
Wstawilam nawet zdj z różowym na papierze po podtarciu i KAZDA wróżyła mi coś złego, większość mówiła że pewnie poroniłam, a część była nawet przekonana i mi to wmawiała.
Otóż nic takiego. To byla normalna rzecz, nic zlego się nie działo. A stres jaki mi zafundowały takie jak Ty był "bezcenny".
A teraz jestem w 21tyg ciazy i póki co wszystko jest w porządku.
Jedyna prawda jest taka, że KAZDE nawet najmniejsze plamienie w ciąży wymaga konsultacji z ginekologiem i ze nie każde plamienie musi być grozne, niezaleznie od tygodnia ciąży.
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Plamiłam na brązowo w sumie od samego początku ciąży. W 8 tygodniu lekarz przepisał mi duphaston, bo stwierdził, że mam za mało progesteronu (nie robiąc żadnych badań w tym kierunku). W 12 tc trafiłam w nocy do szpitala z okropnymi bólami podbrzusza. Okazało się, że ciąża obumarła w 9 tc. Lekarz jak stwierdził, w ciąży nie powinno być, żadnych plamień.Boje się. Jestem w 10 tygodniu i dzisiaj dostałam jakiegoś brązowego plamienia co to jest boje się. To moja pierwsza ciaza. Pierwszy raz od kiedy jestem w ciąży plamie. Co to jest