reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brak zarodka i pęcherzyka zółtkowego 7t1d

reklama
To ja mam jeszcze pytanie, jak szybko zaszłaś w kolejną ciążę?
Poroniłam we wrześniu, w styczniu miałam biochemiczną a teraz jestem w 7w4d. Także nie licząc biochemicznej to w piątym cyklu się udało. Choć teraz jestem pełna obaw bo w 5/6 tygodniu pojawiło się plamienie, ale po kontrolnym usg było wszystko w porządku aż do dzisiaj bo znowu pojawiło się delikatne plamienie.

Ja w zeszłym roku z tego powodu poroniłam tak dwa razy w styczniu w 7 tyg
Potem w sierpniu w 9 tyg 😐
Teraz znowu jestem w ciąży i zobaczymy jak będzie 💁🏻‍♀️

Poroniłam we wrześniu, w styczniu miałam biochemiczną a teraz jestem w 7w4d. Także nie licząc biochemicznej to w piątym cyklu się udało. Choć teraz jestem pełna obaw bo w 5/6 tygodniu pojawiło się plamienie, ale po kontrolnym usg było wszystko w porządku aż do dzisiaj bo znowu pojawiło się delikatne plamienie.
Trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze.

reklama
Również miałam taki przypadek jak Ty, tyle że u mnie było widać pęcherzyk żółtkowy i poroniłam samoistnie w 8 tygodniu. Po poronieniu dostałam jeszcze tabletkę poronną mimo wszystko by dokładniej macica mi się oczyściła. Krwawilam 3 tygodnie. Po jednym okresie zaszłam w ciążę i mam zdrowego synka. Trzymam kciuki za Ciebie.

Do góry