To moja druga ciąża...18tc+2d...nie czuję ruchów bobasa . Czy jest jeszcze czas ? Stresuje mnie, że jeszcze nic nie czuję,a kolejna wizyta dopiero za dwa tygodnie. Może ktoś ma własne doświadczenie w tym temacie i powie jak było z tymi ruchami dziecka w 19,20 tc ?
reklama
Magdaa..K123
Fanka BB :)
Ja pierwsze ruchy poczułam około 19 tygodnia,równo 18+0 na wizycie lekarz się pytał czy już coś czuje i jak mu powiedziałam że nie to odpowiedział ze spokojnie ze mamy jeszcze czas,wiec spokojnie,a łożysko masz na ścianie tylniej czy przedniej ??
pietraczkaa
Jestem również 18+2 i nic nie czuję. Pierwsza ciąża na tak wysokim etapie plus łożysko z przodu. moja Pani doktor mówi, że mogę poczuć dopiero nawet ok 20 tc albo nawet po 2p tygodniu. Jeśli Cię coś niepokoi idź do lekarza. Ale ogólnie na ruchy w pierwszej ciąży jeszcze troszkę czasu jest
kasiaa91
Pierwsze czułam ok 21-22 tygodnia, po badaniach połówkowychTo moja druga ciąża...18tc+2d...nie czuję ruchów bobasa . Czy jest jeszcze czas ? Stresuje mnie, że jeszcze nic nie czuję,a kolejna wizyta dopiero za dwa tygodnie. Może ktoś ma własne doświadczenie w tym temacie i powie jak było z tymi ruchami dziecka w 19,20 tc ?
na przedniej ścianieJa pierwsze ruchy poczułam około 19 tygodnia,równo 18+0 na wizycie lekarz się pytał czy już coś czuje i jak mu powiedziałam że nie to odpowiedział ze spokojnie ze mamy jeszcze czas,wiec spokojnie,a łożysko masz na ścianie tylniej czy przedniej ??
Magdaa..K123
no to z tego co słyszałam przy łozysku na przedniej ścianie możesz poczuć później )na przedniej ścianie
reklama
kasiaa91
Nie musisz w drugiej czuć prędzej, możesz czuć równie dobrze późniejDziękuję za odpowiedzi...To już druga ciąża więc sobie myślę , że już powinnam czuć ...
reklama