jasani
Fanka BB :)
A PKS lub PKP też nie wchodzi w grę?Oczywiście wiem że dziecko jest ważniejsze jak 80 zł ale no teraz nie mam jak się dostać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A PKS lub PKP też nie wchodzi w grę?Oczywiście wiem że dziecko jest ważniejsze jak 80 zł ale no teraz nie mam jak się dostać
Są autobusy ale muszę dojść 3 km do przystanku no i tez nie mam z kim zostawić synka a autobusem z 1,4 ms dzieckiem bez fotelika to troszkę strach a nie mam go z kim zostawićA PKS lub PKP też nie wchodzi w grę?
Są autobusy ale muszę dojść 3 km do przystanku no i tez nie mam z kim zostawić synka a autobusem z 1,4 ms dzieckiem bez fotelika to troszkę strach a nie mam go z kim zostawić
Część ja dziś zrobiłam wczoraj powinnam dostać okresZależy jaka czułość testów. Niestety nie każda ciąża jest taka sama, więc nie ma co porównywać. Dlatego sugerowałabym zrobić betę a nie katować się testami i szukać kresek.
Tutaj to widać ewidentnie 2 kreskęCzęść ja dziś zrobiłam wczoraj powinnam dostać okres
Dzisiaj 8 dzień jak miesiączki nadal brakZrobisz jak uważasz, dziewczyny czy ci po prostu dobrze radzą. Dla chcącego nic trudnego. Powodzenia
Nie, tak wczesnej ciąży lekarz nie wykryje. Zrób betę z krwi, jak będzie ponad 1000 wynosić to lekarz wtedy coś zobaczy. Przynajmniej ja miałam takie zalecenia od ginekologaDzisiaj 8 dzień jak miesiączki nadal brakzrobiłam test na drugim wyszło już bardziej widoczna ale nie aż tak aby miała kolor jak kontrolka C . W piątek mam badanie USG jamy brzusznej ale to skierowanie od lekarza dotyczące nadciśnienia. Czy jeśli bym była czy wykryli by przy takim USG ciążę ? Wiem że początki ciąży sprawdzają dopochwowo i zastanawiam się czy takie zwykłe USG wykryje ?
Okej dziękujęNie, tak wczesnej ciąży lekarz nie wykryje. Zrób betę z krwi, jak będzie ponad 1000 wynosić to lekarz wtedy coś zobaczy. Przynajmniej ja miałam takie zalecenia od ginekologa![]()
A tak z ciekawości nie chodzisz z dzieckiem na spacery ?Są autobusy ale muszę dojść 3 km do przystanku no i tez nie mam z kim zostawić synka a autobusem z 1,4 ms dzieckiem bez fotelika to troszkę strach a nie mam go z kim zostawić
Chodzić na spacery , a tłuc sie w napchanym autobusie w szczycie dnia gdzie najwiecej ludzi sie przemieszcza i w maseczce i to nawet nie półtorarocznym bobasem , który zapewne dopiero zaczął chodzić i jest go wszędzie to różnica.A tak z ciekawości nie chodzisz z dzieckiem na spacery ?