reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

brak miesiaczki

Witam.Spoznie mi się miesiączka 2 dni choć od dłuższego czasu zawsze miałam na czas.Robilam 2 testy i są negatywne. Sex był z zabezpieczeniem ale w dni płodne. Piersi i glowa bolą jak zawsze na miesiączka ale strasznie się już denerwuje

reklama
Ostatni okres miałam 15 lipca jeżeli dobrze pamiętam. Sex był 1 sierpnia ale najpierw chwilę byl bez zabezpieczenia a później z prezerwatywa wiec głowie sie ze moglo cos sie wydarzyć juz. Bola mnie piersi i nogi ,nie mam apetytu jestem w ciaglym stresie
Nie wiesz kiedy była owulacja, więc my nie jesteśmy w stanie wywróżyć, czy możesz być w ciąży. Nie słyszałam, aby ból nóg był objawem ciąży. Pójdź na badanie bhcg do laboratorium i będziesz miała odpowiedź.

reklama
Ostatni okres miałam 15 lipca jeżeli dobrze pamiętam. Sex był 1 sierpnia ale najpierw chwilę byl bez zabezpieczenia a później z prezerwatywa wiec głowie sie ze moglo cos sie wydarzyć juz. Bola mnie piersi i nogi ,nie mam apetytu jestem w ciaglym stresie
Jak nie chcecie ciąży, to po co w ten sposób uprawiacie seks? Trochę bez prezerwatywy trochę w?

Ból nóg to nie objaw ciąży 🙈

Wszyscy mówią że przesadzam ale ja czuje po sobie że jestem w ciąży. Mam tyle objawów tylko te testy negatywne ale to może być za wcześnie po prostu. Pozostaje mi czekac
🤦🏻‍♀️ skoro masz już dzieci, to powinnaś doskonale wiedzieć, że objawy ciążowe nie występują bez ciąży, więc wystarczy pójść na badanie bhcg. Nie trzeba czekać.

Wszyscy mówią że przesadzam ale ja czuje po sobie że jestem w ciąży. Mam tyle objawów tylko te testy negatywne ale to może być za wcześnie po prostu. Pozostaje mi czekac
Może popadasz już w paranoje i wyszukujesz sobie objawy ciazy a okres Ci się spóźnia z nerwów 🙈 dla swojego świetego spokoju idź na betę i będziesz mieć pewność jeszcze w ten sam dzień .

reklama
Do góry