reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brak miesiączki, testy negatywne

Cześć dziewczyny, może coś doradźcie. Iż ostatnia miesiączkę miałam 8 lutego i trwała do 12 lutego. Kochaliśmy się 15 i 2 lutego. Cykle mam co 28 dni. Zazwyczaj przed miesiączka bóle piersi i brzucha, a tym razem jest inaczej jakoś.
7 marca miałam wieczorem silny skurcz w srodku plus jakby odbyt mnie bolał, to trwało może 20 minut. Od tamtej pory lekko pobolewa brzucho jak przed @ i dalej nic.
testy wychodzą negatywne aczkolwiek zamówiłam test z krwi plus clearblue. Czekam aż przyjdą. Dzisiaj mam 37dc. Co mam o tym myśleć ?
nigdy w życiu tak nie miałam.
czy któraś była w ciąży, a mimo to test paskowy pokazywał jej brak ?
pozdrawiam i dziękuje
Ja gdy byłam w ciąży to pierwszy test jaki robiłam wyszedł mi negatywny, dopiero drugi za jakiś czas wyszedł pozytywny.
Jednak brzuch mnie bolał tak jak na miesiączkę.

reklama
Do góry