reklama
Maggieslawa
Fanka BB :)
Ja co prawda po cc ale bylo tak ze czasem wogole nic nie lecialo a za 2 dni znowu sporo, potem plamienia i znowu wiecej takze moze masz tak samo. Ja to tak sie naszykowalam jak na apokalipse okresowa by myslalam ze to leci jak z kranu a wystarczylyy normalne podpaski a czesto i wkladki.
olka11135
Ja co prawda po cc ale bylo tak ze czasem wogole nic nie lecialo a za 2 dni znowu sporo, potem plamienia i znowu wiecej takze moze masz tak samo. Ja to tak sie naszykowalam jak na apokalipse okresowa by myslalam ze to leci jak z kranu a wystarczylyy normalne podpaski a czesto i wkladki.
Przy cesarskim cięciu często tak jest ponieważ macica jest oczyszczana na sali porodowej.
W przypadki porodu naturalnego może być to kwestia po prostu "taki mam organizm" ale też np. dodatkowego łyżeczkowania itd.
Madzia86G
Jeśli się bardzo martwisz to jechać na wizytę do ginekologa zawsze możesz. Pamiętaj, ze teraz gdy jesteś już po porodzie to każdy dodatkowy stres jest ci niepotrzebnyWitam
Jestem 2 tygodnie po porodzie naturalnym i moje krwawienie ustało
2 dni temu brązowe plamy,od wczoraj lekkie pobolewanie w podbrzuszu i kilka brązowych plam i nic więcej
Czy powinnam zacząć się martwić i jechać i to sprawdzić
Ja tu raczej nie widzę nic strasznego, bo u każdej kobiety wygląda to inaczej. Tak samo jak okres, u jednej trwa max 3 dni ( mega obficie ale za to szybko jest po wszystkim ), u innej tydzień, a miałam koleżanke u której się to ciagnęło po 10 dni
Ja krwawienie po sn miałam ok tygodnia.
A potem zanikające i powracające plamienia do końca połogu, tj. do 6 tygodni po porodzie.
Jeśli oprócz tego, że nie krwawisz nie masz innych objawów (ból brzucha, temperatura), to zapewne wszystko jest ok.
A potem zanikające i powracające plamienia do końca połogu, tj. do 6 tygodni po porodzie.
Jeśli oprócz tego, że nie krwawisz nie masz innych objawów (ból brzucha, temperatura), to zapewne wszystko jest ok.
Kasia.n40
Ja po porodzie naturalnym krwawilam dokładnie dwa tygodnie, pierwszy tydzień był bardziej obfity drugi już słabiej, później już tylko kilka dni plamienia.
Teraz po CC było zupełnie inaczej, do końca połogu krwawienie pojawiało się i znikało.
Tak jak wyżej myślę że jeśli się martwisz to po prostu możesz zapytać położnej czy skonsultować się z lekarzem.
Ale jak nie ma jakiś innych objawów typu temperatura, brzydki zapach czy ból to myślę że możesz być spokojna.
Teraz po CC było zupełnie inaczej, do końca połogu krwawienie pojawiało się i znikało.
Tak jak wyżej myślę że jeśli się martwisz to po prostu możesz zapytać położnej czy skonsultować się z lekarzem.
Ale jak nie ma jakiś innych objawów typu temperatura, brzydki zapach czy ból to myślę że możesz być spokojna.