reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brak chęci

R

Renia144

Gość
Kochane nie mam wgl ochoty na sex nie wiem czemu mam z tym problem.. Sex z mężem raz w miesiącu. Przez to kłótnie. Nie mam wogole ochoty. Doradzcie cos

reklama
Kochane nie mam wgl ochoty na sex nie wiem czemu mam z tym problem.. Sex z mężem raz w miesiącu. Przez to kłótnie. Nie mam wogole ochoty. Doradzcie cos
Mam to samo. 😒Myślę czasem że jestem jakąś nienormalna.

Myślę tylko o spaniu fakt mam 3 dzieci multum obowiązków, nerwów. Najmłodszy roczniak daje mega popalić więc zmęczenie robi swoje ale żeby aż tak....

A przyjmiesz tabletki antykoncepcyjne? Bo ja jak zażywałam antykoncepcję to też nie miałam w ogóle ochoty na sex

Nie. Poprostu się przy tym nudzze nie czekam tylko na koniec nw co się dzieje
Też tak miałam z, pierwszym mężem sex z nim wg nie sprawiał mi przyjemności też czekałam aż skończy i leżałam jak kłoda.... Czekalam aż zasnie i dopiero szłam spać. Wiązek się rozsypał 6 lat temu. Mam Nowego partnera i z nim mi super wg mam ochotę nawet jak jestem zmęczona 😏 w moim przypadku to była kwestia partnera. Może poradz się ginekologa może coś na podniesienie libido

Miałam podobnie po pierwszym dziecku za dużo się działo , ale znalazłam złoty środek sex z rana , byłam wypoczata i wtedy miałam ochotę , po drugim dziecku o dziwo mi całą niechęć przeszła i jest jak dawniej 🙏 poradź się ginekolog na pewno da wskazówki 🤗

Przechodziłam przez to samo, ale u mnie problemem były źle dobrane tabletki antykoncepcyjne - w ogóle nie odczuwałam podniecenia, nawet oglądając filmy dla dorosłych, nic, zero, jakbym oglądała Discovery Channel.

Być może to kwestia partnera, ale radykalne rozwiązania zostaw na koniec.
Na początek porób badania, idź do ginekologa, sprawdź tarczycę.

reklama
Ja dla przykładu mam tak, ze im rzadziej uprawiam sex tym bardziej może on dla mnie nie istnieć. A powiedz czy jak już się kochacie to czy poświęca Ci przy tym tyle czasu ile potrzebujesz? Masz orgazmy? Ja po sexie gdzie kończymy razem chce więcej i więcej...i częściej

Do góry