reklama
BajkoweUbranka_pl
Fanka BB :)
Co prawda staram się jak tylko mogę aby mała chodziła w kapciach,ale niestety zawsze kończy się tak samo. Porozrzucane po całym pokoju a ona na bosaka. Dobrze,że mamy podgrzewaną podłogę,bez tego nie wyobrażam sobie żeby dziecko mogło tak chodzić.
Mam 6 par ciepłych skarpet z abs-em z Lidla, które często piorę i Młody tylko w nich biega. Polecam bo są miękkiem ciepłe i dobrej jakości. Synek całe lato biegał boso nawet po kaflach w przedpokoju, potem może 2 miesiące w befado i teraz zamiast kupowaç kolejny rozmiar kapci to kupiłam skarpetki :-)
Dorota243jr
Początkująca w BB
słyszałam, że jak dziecko uczy się chodzić to najlepiej na bosaka natomiast juz później tylko w kapciach i to ze sztywnym zapiętkiem. Na bosaka może nabawić się koślawości pięt.
BajkoweUbranka_pl
Fanka BB :)
Bo to prawda,jeżeli dziecko uczy się chodzić to najlepiej na bosaka,jednak potem wskazanym będzie założyć chociaż skarpetki,to szczególnie ważne jeżeli podłoga nie jest podgrzewana,wówczas łatwo złapać przeziębienie.
Julianka33
Mama Fabiana i Dominika
Zgadzam się z wypowiedzią Reny28 i rossy. Te same zasady stosuję u mojego malucha
reklama
Synuś lata po domu w samych skarpetkach, podwójnych antypoślizgowych. Gdzieś kiedyś wyczytałam, że tak najzdrowiej dla małej stopy. Jednak ostatnio natknęłam się na inną opinię .
Co o tym myślicie? Jak jest u Was?
W skarpetach lub na boso jest wygodniej memu synowi
Podziel się: