Pomaranczowa
Zaciekawiona BB
Hej, syn ma skończone 3 mc e. Od poczatku bardzo duzo plakal, malo spal,byl niespokojny. Pozniej zauwazyliamy korelacje z baczkami... jak jadl to juz go prezylo,pozniej wyl dopoki nie usnal i tak w kolko ;( teraz w miare spi w nocy,choc zdarza sie obudzić z placzem
Ale w dzień bywaja dramaty, obudzi sie i jest ok, dzis wcześnie zaczal marudzic bo o 9,wczoraj o 12. Placze i ida mu bąki,czasem sie po tym sie uspokaja, czasem nie. Czasem w ogole baczki nie ida a placze. Później chwile sie pobawi i znow ryk i tak do wieczora az padnie.. czy ktos mial takie problemy z układem trawiennym? Kiedy minelo? Nie wydaje mi sie ze to kolki,kiedys mial ataki placzu od 18 do 23 ale to minelo
.teraz caly dzien poplakuje co chwile a ja nie mam.juz sily
Ale w dzień bywaja dramaty, obudzi sie i jest ok, dzis wcześnie zaczal marudzic bo o 9,wczoraj o 12. Placze i ida mu bąki,czasem sie po tym sie uspokaja, czasem nie. Czasem w ogole baczki nie ida a placze. Później chwile sie pobawi i znow ryk i tak do wieczora az padnie.. czy ktos mial takie problemy z układem trawiennym? Kiedy minelo? Nie wydaje mi sie ze to kolki,kiedys mial ataki placzu od 18 do 23 ale to minelo
.teraz caly dzien poplakuje co chwile a ja nie mam.juz sily
Ostatnia edycja: